Aktorius A. Bialobžeskis į TV eterį grįžta pasikeitęs

Penkeri metai reabilitacijos centre ir intensyvus gydydamasis nuo priklausomybės alkoholiui. Iš šios įstaigos vyras namo grįžo visai kitas - geresnis žmogus, tačiau kankinamas jau kitos klastingos ligos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 3, 2014, 3:49 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 6:35 PM

Tokia transformacija naujame serialo „Pamiršk mane“ (TV3) sezone laukia aktorius Andriaus Bialobžeskio vaidinamo Danieliaus. Pirmame sezone Danielius buvo sėkmingas karjeristas, TV laidų vedėjas, tačiau smurtavo prieš žmoną. Dabar žiūrovai šį personažą išvys gerokai pasikeitusį.

„Nuo pirmojo sezono Danieliaus personažas gerokai pasikeitė. Ar jis taps geresnis, ar blogesnis, – žiūrovams teks stebėti ir spręsti patiems. Kol kas mano personažas geras ir siekia atleidimo, bet galbūt sezono pabaigoje kas nors pasikeis“, – intrigavo Danielių vaidinantis aktorius A.Bialobžeskis.

Ir iš tiesų, šiame sezone jo personažas daug atsiprašinės už savo padarytas niekšybes. O didžiausio atleidimo sieks iš nuskriaustos savo žmonos Rūtos (akt. Aldona Bendoriūtė) ir keturių savo vaikų. „Danielių vaidinti yra įdomu, nes jis visiškai nenuspėjamas. Kaip pasisuks jo personažo likimas, niekada nežinia“, – aiškino aktorius.

„Pamiršk mane“ pagrindinis veikėjas Danielius vis dėlto nebūtų Danielius, jei savo kančios nesugebėtų paversti preke. Sirgdamas sunkia liga jis nusprendžia kurti realybės šou apie... save. Šitaip jis, buvęs TV laidų vedėjas, ir vėl po truputį ima burti savo gerbėjus. Lyg to būtų maža, A. Bialobžeskio personažas stengsis trūks plyš grįžti pas savo žmoną ir pabandys sugriauti jos vestuves su nauju mylimuoju.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.