„Dviračio šou“: A.Progrebnojų su žmona sutaikė fotoaparatas

BTV „Dviračio šou“ - susitaikymų naujienos. Laida praneša, kad dizaineris Aleksandas Progrebnojus, galimai, susitaikė su žmona Monika, nes paviešino fotosesiją, kurioje besišypsanti žmona reklamuoja vyro kurtus drabužius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2014, 11:35 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:49 PM

Laidos „Tarp mūsų, mergaičių” žurnalistė iš karto apsilankė karo lauke, dar žinomame kaip A.Progrebnojaus virtuvė. Čia ir buvo pakalbintas pats dizaineris, kuris prabilo apie originalią susitaikymo priemonę. Nes, pasirodo, Aleksandrui iš pradžių nepadėjo nei gėlės, nei šokoladukas, nei kvietimas į kelionę.

„Jau pagalvojau, kad mes niekada nesusitaikysime. Maniau, kad reikės skirtis, todėl nusprendžiau nufotografuoti butą prieš turto dalybas. Sulig pirma blykste mano Monika nusišypsojo. Tada aš dar „nufotkinau“. Ji plačiau nusišypsojo. Tada kad pradėjau pleškinti! Monikos šypsena - iki ausų. Suprantate, ji - manekenė. Nuo blykstės jos paklaiksta“, - atviravo dizaineris.

Dizaineris neslepia – jis vis dar išgeria. Bet išeidamas į barą nuo šiol visada pasiima fotoaparatą. Kai grįžta ir paskambina į duris, girdi piktą balsą: „Vėl girtas parsivilko. Na, palauk tu man”.

Ir tik Monika praveria duris, jis - blykst. Ir kas tada? Jį pasitinka nuostabi šypsena, keptuvė dedama į vietą, nagai užlenkiami kaip „Viktorinox“ peiliukas.

Kur slypi visa paslaptis, toliau aiškinosi „Dviračio šou“.

„Žinote, Monika iš pradžių yra manekenė, o tik po to žmona. O manekenės, kai fotografuojasi, tai nieko kito nei mato, nei girdi, nei galvoja. Fotosesijos metus manekenę gali iškraustyti nuo rankinuko iki liemenuko ir ji nieko nepajaus“, -  laidoje „Dviračio šou“ atviraus dizaineris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.