Aktorė K.Kazlauskaitė su močiutėmis sportavo kariniame poligone

LNK laida „Pašėlusios močiutės” toliau sprendžia jauniems žmonėms kylančias problemas. Šįkart į jas kreipėsi vilnietis Andrius. Vaikinas skundėsi, kad vieną tamsų vakarą sostinės senamiestyje jį sumušė ir atėmė dokumentus. Dėl šio nemalonaus įvykio vyrukas prarado darbą restorano virtuvėje ir jautėsi visišku lepšiu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2014, 10:36 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:22 AM

„Nepabuvęs kareivėliu, nebus geras virėjėlis”, – kelyje į buvusį karinį poligoną dainavo „Pašėlusios močiutės”. Ten Andriaus jau laukė ryžtingai nusiteikę karinių pratybų instruktoriai.

Nors lauke tądien buvo keliolika laipsnių žemiau nulio, ir močiutėms, ir Andriui per nugaras varvėjo prakaitas.

„Praėjusios tokius išbandymus pačios tapsime vyrais”, – juokavo viena laidos vedėjų aktorė Kristina Kazlauskaitė. O Andriui nė kiek neatrodė juokinga.

„Sunkiausia buvo kopti virve. Niekada nesu to daręs. Buvo labai sunku, galvojau, kad tikrai neįveiksiu”, – vos galėdamas atsikvėpti po didžiųjų išbandymų močiutėms skundėsi Andrius.

Močiutės norėjo, kad Andrius ne tik išmoktų apsiginti, bet ir žinotų, kaip galantiškai elgtis su moterimis. Ta proga jos pasikvietė ekspertą – alfa vyrą Airiną, kuris laidos herojui nešykštėjo patarimų. Bet ir tai nebuvo paskutinė „Pašėlusių staigmena” Andriui. Vaikinas vos atlaikė spaudimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?