LNK eteryje - Vasario 16-osios koncertas su dešimtimis įžymybių

Violeta Urmanavičiūtė-Urmana, Juozas Statkevičius, Marius Ivaškevičius, Algimantas Čekuolis, Robertas Javtokas, Saulius Štombergas, Rūta Ščiogolevaitė, Merūnas Vitulskis, Karina Krysko-Skambinė, Giedrė Kilčiauskienė, Evelina Sašenko, Sasha Songas, Monika Linkytė, Paulius Bagdanavičius, Milita Daikerytė, grupės „Rondo“, „Pikaso“, „Žalvarinis“, „Kitava“, latvių rokenrolo grupė „Keksi“, Kauno chorai „Cantante Domino“, „Te Deum“ ir Vytauto Didžiojo universiteto mišrusis choras, orkestras, keliasdešimt šokėjų – visi Lietuvą sveikins LNK eteryje su Valstybės atkūrimo diena koncerte „Švęskime Laisvę!“ iš ciklo „Europa – tai jėga“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2014, 12:04 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:26 AM

„Iki svarbiausios mūsų valstybei datos liko vos penkios dienos! Lietuvos šventė LNK eteryje suvienys net šimtą garsiausių šalies asmenybių ir bene tūkstantį Kauno studentų ir moksleivių – Karmėlavos Balio Buračo gimnazijos 1-9 klasių moksleiviai, padedami VDU kūrybinių industrijų studentų, gamina trispalvių, kurios bus išdalintos koncerte „Švęskime Laisvę!“, – praneša koncerto, kuris tiesiogiai bus transliuojamas vasario 16-ąją nuo 19.00 val. iš Kauno Nepriklausomybės aikštės, prodiuseris Gediminas Jaunius.

Rūta Mikelevičiūtė, Andrius Butkus, Agnė Zacharevičienė, Gintaras Deksnys, Irūna Puzaraitė, Žygis Stakėnas, Giedrė Talmantienė, Lina Kairytė, Paulius Skučas, Indrė Kuodytė, Giedrius Leškevičius, Ugnė Skonsmanaitė ir Tomas Ališauskas – visos LNK žvaigždės vienijasi ir Lietuvą su artėjančia Valstybės atkūrimo diena sveikins specialiuose šventiniuose video jau nuo šiandien.

„Tai neįkainuojama galimybė drauge su visais pasidžiaugti šia diena, – sako vienas iš koncerto vedėjų Rolandas Vilkončius. – Tai galimybė pajusti vienybę, kurios pastaruoju metu vis mažiau. Būtent tokią dieną prisimeni apie tai, kad mes galime būti vieningi ir ne po vieną, o visi kartu galime daug nuveikti Lietuvos ir Europos labui.“

LNK televizija drauge su šventinio Vasario 16-osios koncerto kūrėjais ragina lietuvius šią dieną iškelti trispalves Lietuvoje, Europos Sąjungoje, visame pasaulyje, puoštis vėliavos spalvomis, sukviesti šią dieną visą šeimą, artimuosius prie bendro šventinio stalo. Kauniečiai ir Kauno miesto svečiai labai laukiami Nepriklausomybės aišktėje. Šventinis koncertas „Švęskime Laisvę!“ iš ciklo „Europa – tai jėga“ iš dalies finansuojamas Europos Sąjungos lėšomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.