Radžis moka nurengti merginą dantimis

Simboliškai Valentino dieną LNK televizijos studijoje prasidėjo į eterį grįžtančio žaidimo „Mano vyras gali“ filmavimai. Laida atsinaujino, pakeitė vedėjus bei pavadinimą. Naujoji versija „Mano vyras gali, arba N-14“ skirta labiau suaugusiems žiūrovams ir bus rodomas po devintos valandos vakaro. Mat dalyvių lauks pikantiškos užduotys.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2014, 4:20 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 7:38 AM

Žaidimui diriguos du žinomi vyrai – į pramogines laidas sugrįžtantis Rolandas Vilkončius ir atlikėjas Radžis Aleksandrovičius.

Parodyti, ką vyrai gali ir kuo moterys džiaugiasi susirinko pirmieji dalyviai - TV laidų vedėja ir "Šokiai ant ledo" dalyvė Gintarė Gurevičiūtė su savo partneriu Aleksejumi Rogonovu.

Taip pat - vilniečiai Rasa Strauzaitė ir Linas Barauskas. Kelerius metus artimai bendraujanti pora mėgsta nuotykius. Aktoriai susipažino teatre. „Myliu jį, nes jis beprotis", - sakė Rasa.

Filmavime pasirodė verslininkas Daumantas Mikučionis ir jo sužadėtinė šokėja bei aerobikos trenerė Zuzana Bardovska. Pora kartu jau dešimtmetį.

Dar viena pora - kauniečiai Jurgita ir Tautvydas Grabauskai. Moteris televizijos žiūrovams jau pažįstama iš kito LNK projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“, kur ji šoko su partneriu Rimvydu Černajumi.

Kiek marškinėlių vyras gali nuvilkti dantimis nuo merginos per tris minutes?   Tokia buvo pirmoji žaidimo „Mano vyras gali" užduotis. Kaip ją atlikti, puikiai pademonstravo dainininkas Radžis.

„Šį veiksmą treniravausi tris mėnesius", - šypsojosi atlikėjas. Žaidimo dalyvė J.Grabauskienė buvo įsitikinusi, jog jos vyras per tris minutes gali dantimis nurengti bent 10 merginų. Moteris neklydo. Užduotį jos vyras įvykdė nepriekaištingai ir nudžiugino žmoną, tačiau pats net užduso ir paprašė stiklinės vandens.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.