„Pašėlusi močiutė” Aurelija apsinuogino prieš objektyvą

Vieną trijų LNK laidos „Pašėlusios močiutės” vedėjų Aurelija Grabštienė koleges Kristiną ir Joaną gerokai nustebino savo drąsa. 60-metė moteris ryžosi erotinei fotosesijai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 18, 2014, 10:52 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 4:24 AM

Jos rezultatais Aurelija patenkinta, sau jose atrodo gražiai.

„Kodėl visi sako, kad seksuali moteris – tai būtinai jauna ir liekna? Manau, kad seksualumas slypi ne išorėje, o viduje, moters intelekte, manierose”, – tvirtina Aurelija.

„Pašėlusi močiutė” įsitikinusi, kad jos nuotraukos nėra vulgarios – juk per daug parodyti ji ir nenorėjo.

„Mano amžiuje ne visas kūnas atrodo estetiškai – kai kas nukarę, kai ko per daug. Pavyzdžiui, niekada gyvenime neleisčiau fotografuoti savo pilvo. Tačiau su fotografu susitarėm: jau geriau parodyti mažiau, bet gražiai ir estetiškai. Stengėmės akcentuoti kojas, krūtinę ir šypseną.”

Fotografui Šarūnui erotinė fotosesija irgi buvo iššūkis. Jis – dar ne profesionalas, o mėgėjas, norintis daugiau praktikos.

Į „Pašėlusias močiutes” kreipėsi vaikino draugė, kuri jau norėtų vestuvių, bet skundžiasi, kad Šarūno algos tikrai neužteks šeimynai kurti. Erotinė Aurelijos fotosesija – vienas iš Šarūno darbo paieškos etapų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.