Aktorė I.Norkutė-Žvinienė neverkia dėl nulūžusio nago

Ką daryti moteriai, kuri košmariškai bijo pasenti, priaugti papildomų kilogramų ir tapti nepatraukli?

Aktorė I.Norkutė-Žvinienė.
Aktorė I.Norkutė-Žvinienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 18, 2014, 10:13 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 4:28 AM

Atsakymus į šiuos klausimus per TV3 televiziją netrukus dalins aktorė Inga Norkutė-Žvinienė.

Serialo „Moterys meluoja geriau“ žvaigždė nuo kovo 1 dienos šeštadienio rytais ves naują patarimų ir gyvenimo būdo laidą „Tobula moteris“.

Tos moterys, kurios domisi grožio naujovėmis, puikiai žino, jog šiais laikais medicina koja kojon žengia su grožio pramone. Tačiau ne visos moterys randa laiko pasidomėti skirtingais veido, kūno ar plaukų puoselėjimo būdais ir išsirinkti sau tinkamiausią. Kaip tik tuo pasirūpins laida „Tobula moteris“ – naujas projektas, skirtas visoms moterims, kurios neabejingos savo išvaizdai.

Laidos vedėja I. Norkutė-Žvinienė – 41-erių metų moteris, trykštanti energija ir jaunatviškumu. Aktorė – ne iš tų moterų, kurios kraustosi iš proto dėl nereikalingo kilogramo ar verkia dėl nulūžusio nago, tačiau jai toli gražu ne tas pats, kaip ji atrodo. Kaip tik dėl to Inga bus ne tik laidos vedėja, o ir kūrybinės grupės narė, su didžiuliu entuziazmu išbandysianti įvairiausias gražinimosi priemones ir procedūras.

Naujoje laidoje bus pateikiami praktiniai patarimai kūno, veido, odos, plaukų, nagų puoselėjimui tiek namų sąlygomis, tiek pasinaudojant naujausia technologija. Laidoje patyrę kosmetologijos ir grožio specialistai, o kartais ir netradicinių medicinos, grožio šakų atstovai, patars, kaip pasiekti greitą ir efektyvų rezultatą. Savo grožio paslaptimis čia dalinsis Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždės.

Žiūrovės ne tik išvys grožio procedūras, bet ir sužinos, kaip taisyklingai laikytis dietos. Savo patirtimi eteryje dalinsis sėkmingų rezultatų lieknėjant pasiekę žmonės. Norinčių sportuoti namuose TV3 žiūrovių lauks trumpi, bet efektyvūs, kalorijas deginantys užsiėmimai, kurie visas išjudins kiekvieną šeštadienio rytą. Tai ir skirtingas raumenų grupes stiprinantys koncentruoti pratimai, ir kūno linijas tobulinantys emocionalūs šokiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.