Laidoje „Mano vyras gali“ V.Genytę apėmė azartas

Dainininkė Vaida Genytė trumpam pabėgo nuo treniruočių ant ledo ir sudalyvavo į LNK eterį sugrįžtančiame projekte „Mano vyras gali“, kur prasiveržė azartiškas jos būdas.

V.Genytė prisipažino, jog laidoje „Mano vyras gali“ azartas buvo atėmęs sveiką protą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
V.Genytė prisipažino, jog laidoje „Mano vyras gali“ azartas buvo atėmęs sveiką protą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 21, 2014, 2:31 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 1:41 AM

Išbandymų kupinoje laidoje „Mano vyras gali“ V.Genytė dalyvavo su savo šokių partneriu dailiojo čiuožimo profesionalu Tomu Katukevičiumi.

„Labai smagiai praleidome laiką. Nors tai buvo tik žaidimas, tačiau stipriai įsijaučiau. Taip pat galiu pasidžiaugti, nes mano partneris – tikras šaunuolis“ , – kupina entuziazmo pasakojo V.Genytė, žaidime konkuravusi su kita LNK projekto „Šokiai ant ledo“ dalyve Asta Žukaite.

V.Genytė pasakojo, jog savo partneriu ji labai pasitiki, ypač po to, kai jis po patirtos traumos vis tiek nusprendė dalyvauti projekto „Šokiai ant ledo“ premjeroje.

„Paskutinės užduoties metu daug iš Tomo tikėjausi. Jis – profesionalas ant ledo, tad ten, kur reikia pusiausvyros – jis nenugalimas“, – apie vieną iš laidos „Mano vyras gali“ užduočių kalbėjo V.Genytė.

„Tai buvo puikus prasiblaškymas po ilgų valandų, leidžiamų ant ledo“, – sakė atlikėja.

„Užduotys tikrai nebuvo sunkios, jos buvo labai linksmos. Vienu metu azartas buvo atėmęs sveiką protą “, – juokėsi Vaida.

LNK projektų dalyvė pasidalino, jog mielai sudalyvautų šioje laidoje dar kartą: „Po laidos filmavimo su Tomu pajuokavome, jog dabar jau žinotume, kaip geriau elgtis, susigalvotume strategiją“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.