T.Augucevičius užfiksuotas romantiškame pasimatyme

„Lietuvos ryto“ televizijos humoro laidos „Žinių naujienos“ autorius ir vedėjas Timūras Augucevičius vakar išskubėjo į pasimatymą. Kas nutiko laimingai vedusiam jaunam tėčiui? Ir kas ta paslaptinga mergina, su kuria užkandžiavo laidų vedėjas?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 21, 2014, 4:26 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 1:32 AM

Jokio kriminalo čia nėra. Ką tik vykusioje parodoje „Studijos 2014“ geriausią idėją, kaip galima gerinti televizijos turinį pasiūliusi vilnietė Vaiva Ružaitė laimėjo susitikimą su „Lietuvos ryto“ televizijos humoristu. Pasimatymas vyko sostinės meksikiečių restorane „Sofa de Pancho“, kur svečiams buvo rodomas ypatingas dėmesys.

Televizijos jau kelerius metus nežiūrinti vilnietė V.Ružaitė nustebo gavusi kvietimą susitikti su T.Augucevičiumi. Mergina prisipažino, kad antros vietos prizas – žurnalo „Stilius“ prenumerata ją viliojusi kur kas labiau.

„Pildydama anketą net nežinojau, kas tas Timūras. Tačiau pusantros valandos pokalbis prabėgo lyg kelios akimirkos. Kalbėjome ne tik apie televiziją, netgi pasidalinome kai kuriais asmeniškumais. Sužinojau daug įdomių dalykų apie televizijos užkulisius: kaip kuriamos laidos, filmuojami reportažai“, – pasakojo V.Ružaitė, dirbanti komunikacijos srityje.

Mergina prisipažino pasidomėjusi ir laidų kūrimo techniniais niuansais: kiek laiko užtrunka sukurti laidą, kiek žmonių sudaro kūrybinę komandą. Jai buvo įdomu, ar Timūrą gatvėje atpažįsta žmonės ir prieina pasisveikinti.

Vakarienę su T.Augucevičiumi laimėjusiai vilnietei humoristas anksčiau nebuvo žinomas. Tiesa, vakarienės metu ji prisiminė internetą prieš kelerius metus susprogdinusį Timūro vaizdelį „Atiduok modemą“.

Prieš susitikimą su „Lietuvos ryto“ TV laidų vedėju V.Ružaitė apie Timūrą pasidomėjo internete. „Jis turi labai gerą humoro jausmą. Prieš vakarienę jaučiausi pavargusi, o pokalbis su Timūru mane atgaivino – pasikroviau naujų minčių, vertingai praleidau laiką šnekučiuodamasi su savo srities profesionalu. Jis tikrai labai paprastas ir nuoširdus“, – įspūdžiais po vakarienės dalijosi mergina.

Dar prieš vakarienę Vaiva juokavo, jog laukia pasimatymo su vedusiu vyru, iš kurio, deja, negali nieko tikėtis. „Žinoma, lūkesčiai buvo visai kitokie! Džiaugiuosi puikiai praleidusi vakarą“, – pokalbį užbaigė mergina pažadėjusi nuo šiol žiūrėti Timūro autorinę laidą.

Laida „Žinių naujienos“ rodoma nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 22.45 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.