V.Matuzo svajonių sąraše – 77 punktai

„Aš noriu šį pasaulį palikti geresnį, nei kad radau. Nuo pat vaikystės buvau šventai įsitikinęs, kad turėsiu galimybę padaryti šiokią tokią įtaką daugeliui žmonių“, – sako reperis ir verslininkas Vytautas Matuzas. Vaikinas prisipažino neabejojantis, kad žmonių gyvenimą gali keisti gražūs dalykai. Vienas tokių svarbiausių jam yra muzika.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 24, 2014, 2:52 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:50 PM

Interviu su atlikėju - šį vakarą 18.50 val. „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Viskas bus gerai“.

„Pradėjau dainuoti bijodamas. Pirmą kartą viešai pasirodžiau karaokės bare, į jį patekau neplanuotai. Iki tol nebūčiau galėjęs įsivaizduoti savęs scenoje. Tačiau tai buvo metas, kai man reikėjo praplėsti savo siauras komforto zonos ribas“, – pasakos V. Matuzas šypsodamasis, kad tą kartą bare atliko vieną legendinės grupės „Metallica“ kūrinių.

Vėliau, supratęs, kad tai – ženklas, vaikinas nusprendė tęsti tai, kas jį išlaisvino. Ką jam davė populiarumas?

„Tik tai, kad iš tikrųjų gali perduoti teigiamą žinutę dideliam kiekiui žmonių. Tai pats didžiausias privalumas. Jei dar prieš penkerius metus mane varstė netolerantiški žvilgsniai, ilgainiui tai visiškai išnyko. Šiandien kas antras žmogus Lietuvoje mane žino, ir tas kas antras šypsosi bei nori bendrauti“, – džiaugėsi V. Matuzas.

Viename TV projekte subūręs Indigo chorą, vaikinas dukart per savaitę su choristais renkasi repetuoti. Choro generolas tiki, kad iš to gali išaugti didelis projektas – jau dabar yra sulaukęs ne vieno pasiūlymo bendradarbiauti. Ne iš Lietuvos, iš užsienio.

„Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Viskas bus gerai“ vaikinas prisipažino kasdien papildantis savo svajonių sąrašą, kuriame jau 77 norai. „Vieną iš jų neseniai pradėjau pildyti, reikia tik sėkmingai pabaigti. Visada norėjau išmokti plaukti. Pradžia padaryta. Dar nemoku, tačiau mokausi“, – pasakojo vaikinas.

Kokias neįtikėtinas pasaulio vietas svajoja aplankyti V. Matuzas? Nuo kokio ritualo prasideda Vytauto diena? Ir kodėl viena laidos vedėjų, Edita Užaitė, pavadino laidos pašnekovą gyvenimo guru?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.