Dainininkas Radžis virto blondinu

Atlikėjui Radži teko du išbandymai – tapęs LNK projekto „Šokiai ant ledo“ svečiu jis pirmą kartą gyvenime užlipo ant pačiūžų bei tiesiogine žodžio prasme išbandė savo kailiu, ką reiškia būti blondinu.

Radžis tapo blondinu.
Radžis tapo blondinu.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-25 14:08, atnaujinta 2018-02-15 23:04

„“Šokių ant ledo“ kūrėjai norėjo didesnio efekto. Aš sutikau. Galiu prisipažinti būti šviesiaplaukiu yra tikrai ne man. Visai netiko“, – pasakojo Radžis.

Atlikėjas prisipažino, kad save kaip blondiną galėjo pakęsti neilgai ir labai apsidžiaugė netrukus vėl persidažęs plaukus juodai.

„Daugiau eksperimentuoti su plaukais tikrai nenoriu“, – prisipažino atlikėjas.

Tačiau dailusis čiuožimas Radžį sužavėjo. „Labai džiaugiuosi, kad man padėjo profesionalus čiuožėjas. Kitu atveju būtų buvę daug sudėtingiau. Čiuožti man patiko, todėl ateityje, laisvalaikiu tikrai ant ledo grįšiu“, – pasakojo atlikėjas ir pridūrė, kad sportu jis neužsiima, užtat geriausiai atsipalaiduoja žiūrėdamas televizorių.

Įvairių projektų ir renginių dalyvis atskleidė, jog buvo gavęs pasiūlymą dalyvauti LNK projekte „Šokiai ant ledo“, tačiau atsisakė. „Tam reikia skirti daug laiko ir pastangų, tai nėra lengva, o aš dabar labiausiai koncentruojuosi į laidą „Mano vyras gali“, - teigė neseniai TV laidos vedėju tapęs Radžis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.