Naujame televizijos šou vyks dizainerių ir dainininkų dvikovos

TV3 pasitinka pavasarį su naujiena muzikos ir mados gerbėjams. Televizijos eteryje startuos Lietuvoje dar nematyto žanro šou „Mados teismas“.

Naujame TV3 televizijos šou dalyvaus dizainerė Eva Ghaoui.
Naujame TV3 televizijos šou dalyvaus dizainerė Eva Ghaoui.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 25, 2014, 1:51 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:04 PM

Būrys garsių šalies dizainerių ir stilistų, muzikinės scenos atstovų bei choreografų jau kovo 8-ąją susiburs tam, kad sukurtų unikalią premjerą. „Mados teismas“ – tai stilistų varžybos, pagardintos šou elementais.

Pirmosios „Mados teismas“ laidos tema – vestuvės. Atsižvelgdami į šią temą, stilistai, dizaineriai ir dainininkai surengs bendrą pasirodymą: bus kuriamas kostiumas dainininkui, pritariantiems vokalistams ir šokėjams. Specialiai tam bus išrenkama daina. Pagrindinė dalyvių užduotis – sukurti vientisą, vizualiai, muzikaliai ir choreografiškai temą atspindintį pasirodymą. Stilistų ir dainininkų pasirodymus vertins komisija.

Projekte „Mados teismas“ susikaus mūsų šalyje ir už jos ribų spėję pagarsėti stilistai, dizaineriai: Kęstutis Rimdžius, Olga Filatova-Kontrimienė, Milda Čergelytė, Liutauras Salasevičius, Eva Ghaoui, Ieva Daugirdaitė. Kas taps jų mūzomis? Kurioms muzikos žvaigždėms jie kurs įvaizdžius?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.