Projekto „Šuolis“ dalyviai į vandenį ners su profesionalais

Ketvirtojoje „Šuolio“ laidoje dalyviai jausis gerokai drąsiau – nuo skirtingo aukščio bokštų ir tramplinų į vandenį jie ners su tituluotais sportininkais profesionalais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-28 12:37, atnaujinta 2018-02-15 20:35

Vandens purslus į kameras taškys geriausi Lietuvos šuolininkai profesionalai, ištisą savaitę treniravęsi kartu su TV3 šou „Šuolis“ dalyviais.

„Prasideda pavasaris, tirpsta mūsų dalyvių baimės, vis labiau stebina jų talentai. Jei vos prieš dvi savaites jie rūpinosi, kad nesusižeistų ir iš baimės nenumirtų kartu šokę jų artimieji, tai šį sekmadienį ant bokšto jie žengs žymiai tvirtesniu žingsniu – užnugaryje turės šuolininkus profesionalus“, – intrigavo TV3 projekto vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė. Vyriausias „Šuolio“ dalyvis Lietuvos krepšinio rinktinės masažuotojas Juozas Petkevičius ruošiasi šuoliui su vyriausia Lietuvos šuolininke – 77 metų panevėžiete Stanislava Adomaitiene – Lietuvos čempione, senjorų pasaulio čempionato prizininke.

Dainininkas Deividas Norvilas-Deivis ners į vandenį su treneriu Kęstučiu Autuku, kuris net 22 kartus buvo Lietuvos šuolių į vandenį čempionas. Šio „Šuolio“ teisėjo sąskaitoje – šuolių sporto meistro vardas, Europos šuolių į vandenį aukso medaliai, Lietuvos plaukimo federacijos vykdomojo komiteto nario pareigos ir Lietuvos šuolių į vandenį nacionalinės rinktinės trenerio pareigos. Deivis ir Kęstutis ne tik ruošiasi šuoliui, bet repetuoja ir bendrą dainą.

Profesionali šokėja Eglė Straleckaitė su trenere Jolanta Railiene prieš savo šuolį žada sušokti flamenką. J.Railienė – trenerė-instruktorė, Lietuvos čempionatų prizininkė, Pasaulio ir Europos veteranų čempionatų ir žaidynių čempionė ir prizininkė.

Gedimino Juodeikos partnerė specialiai atskrenda iš Rusijos. Tai perspektyviausia jaunimo šuolių į vandenį atstovė lietuvė Indrė Girdauskaitė. 15-metė šiuo metu treniruojasi Rusijoje Penzos mieste olimpinio rezervo mokykloje. Ji – tarptautinės klasės sporto meistrė, kandidatė į Rio de Žaneiro 2016 metų olimpiadą, Lietuvos čempionė, Europos jaunių čempionato finalininkė.

Sekmadienio laidoje dainininkė Indrė Burlinskaitė virs gelbėtoja, choreografė Monika Šalčiūtė – nuotaka, olimpietis Aleksandras Kazakevičius įsijaus į kariūno vaidmenį, J.Petkevičius – į herojų Šuriką po 40 metų, Vitalijus Cololo baseino bokštą pavers Palangos tiltu ir taps žveju, Vidas Blekaitis bus linksmuolis hipis, Deivis – meksikietis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.