Krepšinio akrobatai demonstruos triukus

Šį sekmadienį 16 val. „Lietuvos ryto” televizijos žiūrovų laukia ne tik įspūdingos LKL žvaigždžių dienos varžybos tarp „Rytų” ir „Vakarų” komandų. Klaipėdos „Švyturio” arenoje savo meistriškumą demonstruos ir akrobatų grupė iš Vengrijos „Lords of Gravity”. Neįtikėtinais šuoliais ir dėjimais į krepšį stebins ir jauni, ir daugiau nei 17 metų patirtį turintys akrobatai.

G.Šiupario asociatyvi nuotr.
G.Šiupario asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 1, 2014, 2:43 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:45 PM

„Lords of Gravity” buvo sukurta vos prieš dvejus metus Vengrijos sostinėje Budapešte ir išgarsėjo mėginimu pagerinti dėjimo į krepšį pasaulio rekordą, panaudojant trampliną.

Per vienas varžybas Vokietijoje grupės narys Csanádas Borlay įgrūdo kamuolį į krepšį atsispyręs nuo tramplino, kuris nuo lanko buvo patrauktas 7,55 metro. „Lords of Gravity” apsidžiaugė, kad pagerino pasaulio rekordą (7,50 m).

Netrukus paaiškėjo, kad neseniai jį jau buvo pagerinęs vokietis Thilis Schwarckas, įveikęs 7,75 m atstumą. (Beje, šiuo metu vokietis yra pagerinęs ir šį savo rekordą iki 7,8 m.)

Tačiau „Lords of Gravity” nariai nesutriko ir pareiškė, kad netrukus būtent jie taps pasaulio rekordininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.