Aktorius M.Repšys: „Baigsis mano laikas? Na ir „dzin“

Visa Lietuva apie jį sužinojo tik tada, kai nuvilnijo Emilio Vėlyvio režisuotos juostos „Redirected“ populiarumo banga. Tačiau teatro gerbėjams Marius Repšys žinomas jau kur kas anksčiau – vaidmenys Oskaro Koršunovo režisuotuose spektakliuose „Išvarymas“ ir „Katedra“ jam pelnė kritikų pripažinimą. Šiandien, antradienį, 18.50 val. „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Viskas bus gerai“ jis sakys, kad pasiekti galima viską, tik reikia kantrybės ir valios.

Aktorius M.Repšys sako, kad galima viską pasiekti, tik reikia kantrybės.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Aktorius M.Repšys sako, kad galima viską pasiekti, tik reikia kantrybės.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-04 15:46, atnaujinta 2018-02-15 17:44

Jis daug dirba teatre, todėl beveik nemato moterų. Savo moterų – mylimos žmonos, kurią įsimylėjo dar devintoje klasėje, ir dukrytės. Paprašytas įvardyti svarbiausius dalykus gyvenime, jis lenkia pirštus: „Šeima, mano studentai, sveikata...“ Visgi šeima ir teatras jam rūpi vienodai.

Kaip vaikystėje nepaklysti, nenueiti šunkeliais? „Priklauso nuo auklėjimo. Aš su mama labai gerai sutariau, ji niekada nemušė manęs, bet visada buvo šalia, – vaikystę prisimena M. Repšys. – Buvo metas, kai tryniausi gatvėje, kai ir narkotikų siūlė, ir pagert, ir parūkyt. Bet mama man buvo svarbesnė už draugus.“

Toks optimistas jis išliko iki šiol. Sako, ir sveikata geresnė, ir nuotaika linksmesnė, ir aplinkiniams fainiau. Bet juk būna dienų lyg tyčia? „Jeigu nesiseka ir tu dėl to dar labiau pergyveni – geriau tikrai nebus. Aš į problemą pažiūriu iš šono. Vis tiek sprendimas yra, jis turi būti ir ateina savaime. Teatrinė problema yra niekas. O dabar aš ant bangos ir pats tą racionaliai suvokiu. Gali ateiti laikas, kai nebebūsiu. Nu ir dzin“, – ranka į problemas numoja M. Repšys.

Ko jis vis ieško teatre? Ką galvoja apie Lietuvos moteris? Kodėl M. Repšys vis dar nesijaučia populiarus ir apie ką slaptai svajoja? Atsakymai laidoje „Viskas bus gerai“ jau šiandien, antradienį, 18.50 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.