„Šokiuose ant ledo“ A.Butkus suporuotas su „Mis Latvija“

LNK konkurso „Šokiai ant ledo“ vedėjas Andrius Butkus šiame šou dalyvaus su „Mis Latvija“ Alisa Miškovska. Praėjusį sekmadienį ant ledo pasirodžiusi pora tapo konkurso dalyviais.

A.Butkus.
A.Butkus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 5, 2014, 2:33 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:54 PM

Latvė Alisa atkreipė ne vieno dalyvio dėmesį, ne veltui ji tituluota „Mis Latvija“. A. Butkus prisipažino, jog šokti su šia moterimi išties patiko.

„Pirmiausia, smagu šokti su savo srities profesionale, o visu antra – ji labai žavi moteris“, – susižavėjimo neslėpė sportinių šokių šokėjas.

Andriaus nuomone, bet kuris vyras neatsisakytų pašokti su tokia moterimi, kaip Alisa. „Nepabijosiu pasakyti, jog dėl Alisos nebaisu būtų „likti ant ledo“, – juokaudamas kalbėjo laidos vedėjas. Sekmadienio pasirodymui pora turėjo dvi savaites.

„Prieš 7 metus dalyvavau panašaus pobūdžio projekte, tad ledas man nėra tolimas. Turėjau dvi savaites kartu su treneriais prisiminti čiuožimą, o su Alisa numerį paruošėme per tris dienas“, – pasakojo Andrius ir pridūrė, jog žiūrovai dar tikrai išvys jį ant ledo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.