„Radistų” gimtadienis bus transliuojamas internete

Penktadienį Teatro arena žada virsti didžiausiu naktiniu klubu Vilniuje. Čia bus švenčiamas šeštasis radijo stoties „Zip FM“ laidos„Radistai“ gimtadienis. Šėlios gausus didžėjų bei atlikėjų būrys ir visa minia draugų.

„Radistai“ J.Nainys ir R.Mackevičius šėlios „LNK GO“.
„Radistai“ J.Nainys ir R.Mackevičius šėlios „LNK GO“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2014, 3:52 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:00 PM

„Radistų gimtadienio“ rengėjai žada specialiųjų efektų, įvairių inovacijų, šokėjų, aktorių ir kitų „performerių“ prifarširuotą reginį.

Beveik visi renginio bilietai jau iššluoti, scenos bei arenos paruošimo darbai jau įsibėgėjo, o „radistai“ Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius neslepia jaudulio prieš didžiausią jų metų įvykį. „Radistų“ fanai, negalintys sudalyvauti jų šventėje, bet kuriame Lietuvos ar pasaulio kampelyje turės progą stebėti šou tiesiogiai. Branduolines šokių muzikos ir euforijos reakcijas penktadienį nuo 22 valandos tiesiogiai transliuos interneto televizija „LNK GO“.

Kaip ir susirinkę arenoje, „LNK GO“ žiūrovai sveikintojų gretose išvys „G&G Sindikatą“, Justę Starinskaitę, Justiną Jarutį, reperį Alekną, didžėjus Arnas D, Electronic I, Kastis Torrau & Donatello, Mindaugėlį bei daugelį kitų.

Stebėti transliaciją internete žiūrovams padės nenuilstantys reporteriai – Šarūnas Kirdeikis ir Santa Audickaitė. Jie ne tik kalbins susirinkusius svečius bei atlikėjus, provokuos pačius „radistus“. Jie transliacijos žiūrovams žada parodyti net ir tai, ko paprastai nemato esantys renginio vietoje – scenos užkulisius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.