Veidų ekspertė: „P.Gražulis ir E.Masiulis - lyg dvyniai“

Vos pažvelgusi į žinomų žmonių atvaizdus veidotyrininkė Eglė Pelienė gali daug pasakyti apie jų gyvenimą. „Andriaus Rimiškio akių kampučiai nukritę, ankščiau to nebuvo, o tai rodo, kad jo gyvenime vis dar tęsiasi sunkūs laikai“, – žvengiant į garsaus dainininko nuotrauką atskleis veidų ekspertė.

P.Gražulis.
P.Gražulis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-06 14:16, atnaujinta 2018-02-15 16:04

Petras Gražulis ir Eligijus Masiulis - kaip dvyniai! Šių politikų veido bruožai rodo akivaizdų jų asmenybių panašumą“, – šį penktadienį 20.50 val. „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Pasaulis X“ atskleis E.Pelienė.

Ekspertai laidoje ne tik pateiks išvadas, ką slepia žinomų Lietuvoje žmonių veido bruožai, mimikos ir kūno kalba, bet ir atskleis, kaip tai gali padėti nuspėti jų mintis ir tai, kas dedasi jų gyvenimuose.

Kaip mūsų kūno kalba gali padėti pasiekti stulbinančių karjeros aukštumų ir net susirasti svajonių vyrą? Ir kokie gestai išduoda mus meluojant?

Taip pat laidoje – tikroji grožio kaina, kai veidas ir kūnas jau nebetobulinamas, o tikrąja ta žodžio prasme darkomas įvairiausiomis injekcijomis plastinėmis operacijomis.

„Merginos, sulaukusios vos dvidešimties metų jau piktnaudžiauja botulino injekcijomis. Pasauliui maišosi protas ir baimė pasenti tampa liguista“, - įsitikinusi garsi žolininkė Adelė Karaliūnaitė.

Pasak laidos pašnekovės, akušerės ginekologės Bangos Kulikauskaitės, tam, kas vyksta, didelės įtakos turi žaislai: „Jeigu mergaitė nuolatos žaidžia su Barbe, tai žaloja mergaičių psichiką. Moteris nori būti tiktai tokia: gražūs aukštakulniai bateliai, trumpas sijonas ir lieknos kūno formos. Tai veda į neviltį daugelį mergaičių, kurios neatitinka to Barbės idealo“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.