Milijonierius A.Guoga: „Net nežiūrėkite į tokius vyrus, kaip aš“

Penktadienio vakarą, 19 val. 50 min., „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis“ visoms turtingo vyro besidairančioms merginoms milijonierius, verslininkas ir filantropas Antanas Guoga patars nežiūrėti į tokius vyrus, kaip jis.

„Net nežiūrėkite į tokius vyrus, kaip aš!“ - moterims patarė milijonierius A.Guoga.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Net nežiūrėkite į tokius vyrus, kaip aš!“ - moterims patarė milijonierius A.Guoga.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 7, 2014, 10:40 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:30 PM

„Tikrai, mano gyvenimas nelengvas ir su manimi gyvenimas nelengvas: nuolatinės kelionės, skrydžiai, susitikimai. Su paprastu vyru, kuris dirba iki penkių, yra išsilavinęs, moteriai bus patogiau“, - patikino A.Guoga.

Atvirai apie gyvenimą su vienu turtingiausių Lietuvos vyrų ir geriausių pasaulio pokerio lošėjų kalbės ir A.Guogos sužadėtinė Aistė: „Nuoširdžiai pasakysiu - jis ir su manimi nėra flirtavęs. Atrodo, lyg pokeris, turėtų būti įvairūs žaidybiniai momentai jo asmenybėje, bet tikrai asmeniniuose santykiuose nėra taip, kad flirtuotų, manipuliuotų.”

Dar atviriau apie Antaną pasisakys jo bičiulė, televizijos laidų vedėja Edita Mildažytė: „Nemačiau Aistės, nes ji yra sudėtingesnė už kitas moteris, o Antanas niekada nesirinkdavo sudėtingų moterų. Matyt, jo supratimu, jos turi užimti kažkokią paprastesnę vietą ir turi atlikti kažkokias nesudėtingas funkcijas. Jis ne iš tų vyrų, kurie būtų linkę spręsti rebusus ir emocines dramas. Tikrai ne.“

Išgirdęs draugų pastebėjimus apie jo charakterį, A.Guoga nepasimes: „Man labai įdomu. Iš visų šitų žmonių - Editos, Aistės, Juozuko - aš mokausi. Patarimų aš paklausysiu, bet vis tiek būsiu toks, koks noriu!”

Kodėl Lietuvos garsenybei dažnai tenka atsiprašinėti? Ar tikrai, pasinaudojęs milijonieriaus patarimu, kiekvienas galėtų tapti turtuoliu? Ir kodėl A.Guoga dažnai nori atsikratyti savo pinigų? Atsakymai į šiuos ir kitus intriguojančius klausimus Aušros Kilkuvienės vedamoje laidoje „Kitoks pokalbis“ – jau penktadienį, moters dienos išvakarėse, 19 val. 50 min., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.