TV3 projekte „Šuolis“ – dar daugiau persirengėlių

Sekmadienį TV3 projekte „Šuolis“ žiūrovai išvys indėnę, panterą, boksininkę ir vestuvininkus. Praėjusioje laidoje seksualiais nuotakos drabužiais buvo pasidabinusi Monika Šalčiūtė. Kas šįsyk virs nuotaka ar jaunikiu?

Laidų vedėja D.Meškaitė sekmadienį projekte „Šuolis“ taps indėne Pokahonta.
Laidų vedėja D.Meškaitė sekmadienį projekte „Šuolis“ taps indėne Pokahonta.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 7, 2014, 3:00 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:14 PM

Indėne Pokahonta nusprendė tapti dainininkė Dileta Meškaitė, lengvąjį kultūrizmą praktikuojanti dainininkė Indrė Burlinskaitė virs Rožine pantera, o profesionali šokėja Eglė Straleckaitė imsis boksininkės vaidmens. Ar Eglė nuo bokšto šoks mūvėdama bokso pirštines?

Lietuvos galiūnas Vidas Blekaitis jau matuojasi Karibų pirato kostiumą. Negana to, jo pasirodymui prireiks tikrų tikriausių bangų baseine.

Dainininkas Deividas Norvilas-Deivos Kovo 8-osios proga žada sužavėti visas moteris, o olimpietis Aleksandras Kazakevičius taps Herakliu.

Ką ruošia kiti „Šuolio“ dalyviai pamatysime sekmadienį tiesioginės transliacijos metu.

Dėl laimėtojo vardo projekte taip pat kausis laidų vedėjas verslininkas Gediminas Juodeika, Lietuvos krepšinio rinktinės masažuotojas Juozas Petkevičius, šokėjas Deividas Meškauskas, humoristas Vitalijus Cololo.

Šou kūrėjai prasitaria, kad varginančios treniruotės kiekvieną savaitę vis labiau alina dalyvius, tačiau visi jie atkakliai siekia vienintelio tikslo – laimėti nugalėtojo titulą ir pagrindinį 50 000 litų prizą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.