Šamanai gali išgydyti nevaisingumą, diabetą ir net vėžį?

Režisierius, renginių vedėjas ir karo korespondentas Marijus Bagdonavičius tikina džiunglėse matęs švytintį auksinį žmogų bei liepsnojančius drugelius. Aplink jį sukinėjosi juodas it smala jaguaras, o netrukus pasirodė ir jo praėjusių gyvenimų vaizdiniai. Apie tokias sunkiai protu paaiškinamas vizijas vyras šį pirmadienio vakarą 20.25 val. pasakos LNK laidoje „Nuo... Iki“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 10, 2014, 2:58 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:29 PM

M.Bagdobavičius neseniai grįžo iš dvasinių ieškojimų kelionės po Pietų Amerikoje esančias Amazonės džiungles.

Jis dvidešimt dienų praleido su vietos šamanais, kurie garsėja mistinėmis apeigomis. Jų metu esą išgydomos įvairios priklausomybės, nevaisingumas, artritas, kepenų cirozė, cukrinis diabetas ir net vėžys.

"Savo akimis mačiau kaip šamanų seansų metu su manimi keliavę žmonės verkė, vėmė, aimanavo ir netgi prarado sąmonę. Aš pats, tarsi būdamas transo būsenos, nusirengiau visus drabužius ir plikas basas pasileidau bėgti per naktines džiungles", - įspūdžiais dalinsis režisierius.

Vyras atskleis matęs ir stebuklingomis vadinamas vietas, kuriose gydomos baisiausios ligos. Didžiausią įspūdį Marijui paliko Amazonės gilumoje esantys mistiniai kriokliai.

"Tuose kriokliuose ligos yra išrėkiamos. Tu tiesiog turi palįsti po srove ir rėkti, kad nenori sirgti, nori būti sveikas. Atrodo keistai, bet vos ten įžengus, pajunti kažkokią mistinę energiją, jausmas tarsi tau kas per galvą užvožtų", - pasakos Marijus.

Kokias ligas džiunglėse išsigydė Marijus Bagdonavičius? Ko ten plūsta turtingiausi Rusijos žmonės ir estrafdos žvaigždės? Ar tikrai šamanų apeigų metu įvyksta stebuklai? Išskirtinė filmuota medžiaga iš vietos šventikų ceremonijos ir pasakojimas apie sunkiai suvokiamus stebuklus bus rodomas laidoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.