A.Giniotis apie savo meilės nuotykius: „Šiokia tokia gėda“

„Negaliu pasakyti, kad greitai, bet įsimylėdavau“, - kone pirmą kartą viešai apie asmeninio gyvenimo užkulisius prabyla laidos „Kitoks pokalbis” herojus - režisierius, bardas, vienas Keistuolių teatro įkūrėjų Aidas Giniotis. Išskirtinis pokalbis apie jo gyvenimo moteris su pikantiškomis detalėmis – jau šį penktadienį, kovo 14 dieną 19.50 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

„Šiokia tokia gėda liko, bet yra ką prisiminti“, – apie jaunystės šėliones pasakoja A.Giniotis.<br>D.Umbraso nuotr.
„Šiokia tokia gėda liko, bet yra ką prisiminti“, – apie jaunystės šėliones pasakoja A.Giniotis.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2014, 12:08 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:20 PM

„Aš ne šeimos žmogus tuo tradiciniu standartu. Aš nesu to šalininkas, kad būtinai reikalinga santuoka. Negaliu pasakyti, man labiau patinka brunetės ar blondinės. Visada pirmiausiai pažvelgiu į moters akis“, – laidos vedėjai Aušrai Kilkuvienei atskleis garsus režisierius.

Keturiais Auksiniais scenos kryžiais apdovanotas žinomas aktorius ir režisierius neslepia - „mūzos” jo, kaip ir kiekvieno jausmingo menininko, gyvenime užėmė svarbią vietą.

„Šiokia tokia gėda liko, bet yra ką prisiminti“, – apie jaunystės šėliones šypsodamasis pasakoja A.Giniotis. Jam teko ne tik paskui mylimąją išsivežantį troleibusą bėgti, bet ir daug daugiau romantinių staigmenų iškrėsti.

Kad režisieriaus gyvenimo istorijoje figūravo ne viena moteris, patvirtino ir jo artimas bičiulis, humoristas ir televizijos prodiuseris Haroldas Mackevičius: „Visos jo moterys, kiek aš pažinojau, labai skirtingos. Žinokit, negaliu įvardinti bendro vardiklio, Jėzau, čia neįmanoma! Tų moterų tiek daug!“

Ar garsus režisierius A.Giniotis - donžuanas? Kurios moters kritika jį gąsdina labiausiai? Ką naktimis veikia žinomas teatralas ir kodėl jis nekenčia anekdotų? Visa tai sužinosite jau šį penktadienį, kovo 14 d. 19.50 val. „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?