Būrėja D.Budraitytė – apie lietuvių ir kitataučių šeimų laimę

TV3 laida ,,Žvaigždžių dešimtukas“ šįvakar 20.30 val., kaip ir kiekvieną trečiadienio vakarą, aiškinsis, kaip sekasi mūsų šalies garsenybėms. Šįkart – toms, kurios sau į poras pasirinko užjūrio princus ir princeses.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2014, 1:43 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:13 PM

Laimę su užsieniečiais bandė dainininkė, „X Faktoriaus“ teisėja Rūta Ščiogolevaitė, aktorė Eglė Jackaitė ir kitos garsenybės. Tiesa, santykiams nesusiklosčius, pasirinko partnerius iš Lietuvos. Visas būrys laimingai ir nelabai su užjūrio princais ir princesėmis gyvenimą susiejusių žvaigždžių jau šį vakarą išsirikiuos ,,Žvaigždžių dešimtuke“.

Už kanadiečio ištekėjusi dainininkė Gintarė Karaliūnaitė, modelis Kristina Tučkutė ir jos mylimasis tamsiaodis verslininkas, antrą kartą ištekėjusi už princo iš Mauricijaus (prieš tai atšokusi vestuves su pakistaniečiu) dainininkė Raimonda Masiulytė, ištekėjusi už amerikiečio dainininkė Evelina Anusauskaitė, laimingai gyvenanti su savo vyru iš Anglijos žurnalistė ir TV3 laidų vedėja Beata Nikolson, , vedęs verslininkę iš Australijos verslininkas Žilvinas Grigaitis, išsiskyrusi su libaniečiu dizainerė Eva Ghoui...

Kokie džiaugsmai ir pavojai laukia susiejančių savo gyvenimą su kuo nors „ne iš gretimo kiemo“? Būrėja ir santykių ekspertė Vaiva Budraitytė kategoriška. Pas ją nuolat atvyksta moterys iš Lietuvos ir užsienio pasiguosti dėl to, kad nelaimingai ištekėjo, buvo apgautos ar net yra terorizuojamos ar mušamos savo egzotiškų vyrų ir jaunikių.

„Aš žinau tik vieną pavyzdį, kur lietuvė yra laiminga ištekėjusi už egzotiško kitataučio ir kito tikėjimo žmogaus. Tai Sabinos Repčenkienės dukra, ištekėjusi už indo. Daugiau – ne. Ir nemanau, kad per 100 metų tokių bus. 99,99 proc. mano klienčių meilės istorijų su egzotiškais jaunikiais – tai ašaros ir liūdesys, nes nesusišneka tiesiog dėl visko“, – sako V. Budraitytė.

„Ateina moterys, apgautos musulmonų. Šie, pažadėję vesti ir mylėti, vos tik susitvarko reikiamus formalumus, tuoj pat atsiveža čia savo tikrąsias žmonas, savo tikėjimo nekaltas mergaites, kurias jie tikrai gerbia ir myli. O tada mūsiškės lieka prie suskilusios geldos – be meilės, be pinigų, ir net be vaikų, nes vaikai po skyrybų paprastai atitenka tėvui. Klausykit, merginos, moterys, pasidomėkite ta kultūra, prieš susiedamos gyvenimą su svečiais iš paslaptingųjų Rytų, nes jūsų laukia daug ašarų ir sugriautas gyvenimas“, – šįvakar tikins V. Budraitytė.

Žinoma moteris bus kategoriška ir pateikdama Evos Ghoui istoriją, kai ši po skyrybų su libaniečiu prarado vaikus: ,,Tai ne tas atvejis, kai vaikai tikrai atimti. Ji pati turėjo suprasti, kad ištekėjusi už libaniečio turės sėdėti namie ir auginti vaikus, o ne šokti naktiniuose klubuose. Vakarietė, kuri turi vaikų ir vaikšto po klubus, rytiečių akimis yra purvina moteris, ir jai negalima patikėti vaikų. Štai tas vyras vaikus ir išsivežė. O kas jai trukdo pas vaikus važiuoti ir fotografuotis? Bet aš mačiau jos nuotraukas tik prie gražių automobilių, o ne su vaikais.“

Ką V. Budraitytė prognozuoja Ž. Grigaičiui ir kitoms Lietuvos garsenybėms, susiejusioms gyvenimą su užsieniečiais? Visi atsakymai jau šįvakar 20.30 val. TV3 laidoje ,,Žvaigždžių dešimtukas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.