A.Orlauskas paaiškino, kas yra geras humoras

Juokų dieną, balandžio 1-ąją, TV3 pateiks didžiulę dozę humoro. Net tris valandas geriausi Lietuvos humoristai iš širdies juokins komikų renginyje „Lietuvos komiko vakaras”.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 26, 2014, 12:52 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 2:48 AM

Jau 13-ąjį kartą rengiamo vakaro šeimininkas – visiems gerai pažįstamas humoristas Artūras Orlauskas. Humoristas sako, kad šiame šou tikrai netrūks staigmenų ir kokybiško humoro.

„Geras humoras yra toks, kurį kiekvienas žmogus supranta savaip. Visi lyg ir išgirsta tą patį, tačiau pasakojime, anekdote ar istorijoje yra pateikiama tiek spalvų, dviprasmybių, triprasmybių, kad žiūrovas pasidaro savitą interpretaciją.

Tai ir yra didysis komikų menas gerai papasakoti”, − sako 33 metų sceninės veiklos jubiliejų švęsiantis humoristas A. Orlauskas.

Artistas sako, kad gyvenime juoktis galima iš visko, tačiau humoras negali būti piktas, įžeidžiantis.

„Ypač jei kalbame apie žmogaus negalias, ligas. Kaip ir visur, humore taip pat turi būti ribos. Skoningai juoktis galima ir iš tikrai skaudžių dalykų – mirties ar nelaimių. Esu matęs tikrai puikių komedijų, pavyzdžiui, apie dvi tarpusavyje besivaržančias laidotuvių procesijas.

Duobkasiai kažkodėl iškasė tik vieną duobę, mirusįjį joje galėjo palaidoti ta procesija, kuri atvyks pirmoji. Rungtynės buvo tikrai labai juokingos, − sako A. Orlauskas. − Kad ir iš ko juoktumėmės, tai turi būti daroma pagarbiai, bet nepametant ir svarbiausio – humoro elemento.“

Jau greitai, balandžio 1-ąją, TV3 rodys dviejų dalių „Lietuvos komiko vakarą”, kuriam yra specialiai ruošiamas unikalus scenarijus, o komikai žada demonstruoti naujausius savo kūrinius − pateikti tokius pasirodymus, kokių dar niekada nebuvo tokio grandiozinio masto renginyje.

Vakarą ves aktorius Ramūnas Šimukauskas ir Laima Tamulytė-Stončė, žinoma kaip Mama Rock‘N‘Roll. Žiūrovai išvys anekdotų meistrą Pishių. TV3 eteryje pokštaus ir kasmetinio „Lietuvos komiko vakaro“ nepralenkiamieji – anekdotų karaliumi tituluojamas Raimondas Šilanskas, žodžio meistras Artūras Orlauskas, kišenėje žodžio neieškantis Raimundas Bingelis, humoro grupė „Alergija“ ir aktorių duetas „Du plikiai“, legendinė humoro asmenybė Klarkas, grupė „Vairas“ ir kitos mokančios juokauti garsenybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.