Rašytoja A.Urbonaitė: „Man rašymas – kas kitiems orgazmas“

„Būčiau tapusi rašytoja anksčiau, bet padariau kvailystę ir ištekėjau“, – pusiau juokais sako žinoma rašytoja ir žurnalistė Audronė Urbonaitė. „Kitoks pokalbis“ su A.Urbonaite – šį penktadienį 19.50 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 26, 2014, 10:39 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 2:59 AM

Savo trečiąją knygą „Žydiškų daiktų kambarys“ pristatanti rašytoja neslepia, knygose įpinta ir skaudžių bei sunkių jos pačios išgyvenimų: vaikystė be tėvo, kova su onkologine liga, kūdikio netektis ir šeimos pasmerkimas.

Laidos vedėjai Aušrai Kilkuvienei garsi rašytoja atvers slapčiausias sielos kerteles: „Visi bijo mano knygų – tėvai, vaikai, draugai. Jie mano, kad viską sudėsiu į knygas. Pirmojoje knygoje pramanyta istorija apie kraujomaišą su tėvu, iš tiesų atsirevanšavau jam už dėmesio trūkumą.“

Paklausta, ar rašymas yra didžioji jos aistra, žinoma moteris rėžia tiesiai: „Man pačiai rašymas – kas kitiems orgazmas!“

Ironijos gyvenimui ir neįprastos drąsos būti savimi kupiną laidą „Kitoks pokalbis” su A. Urbonaite žiūrėkite jau šį penktadienį.

Laidą „Kitoks pokalbis“ ir visų praėjusių laidų įrašus galite žiūrėti internetiniame „Lietuvos ryto“ televizijos puslapyje https://tv.lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.