50-metis T.Schweigeris nusifilmavo audringoje sekso scenoje

Kadaise karjerą televizijoje kaip pornografinių filmų įgarsintojas pradėjęs aktorius Tilmanas Schweigeris (50 m.) naujame Vokietijos televizijos ARD seriale pasineria į audringą meilės sceną.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 30, 2014, 11:34 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:27 AM

Atrodytų, kad į šeštą dešimtmetį įkopusiam T.Schweigeriui nebėra jokio reikalo verstis per galvą ir įrodinėti, kad yra geriausias Vokietijos aktorius, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Filmų „Beldžiant į dangaus vartus”, „Basomis per grindinį”, „Kapų plėšikė Lara Kroft: gyvybės lopšys” žvaigždė seniai pelnė žiūrovų meilę. Kalbama, kad aktorius, prodiuseris ir režisierius jau užsidirbo tiek pinigų, kad nepajėgtų jų iššvaistyti per visą gyvenimą.

Tačiau jis vis dar mielai leidžiasi į kūrybinius eksperimentus. Vienas tokių – neseniai televizijoje ARD pasirodęs serialas „Nusikaltimo vieta. Atlyginimas už galvą”.

Įtempto siužeto seriale T.Schweigeris įkūnija policijos komisarą Niką, narpliojantį sudėtingus ir brutalius nusikaltimus. Čia daug įtampos, žmogžudysčių ir sekso.

Vienoje intymioje scenoje nusifilmavo ir T.Schweigeris, praėjusių metų gruodžio 16-ąją atšventęs 50-metį.

Seriale jo herojus aistringai mylisi su prokurore Hana, kurią vaidina 36 metų aktorė Edita Malovčič.

Ekrane stambiu planu buvo rodomi T.Schweigerio sėdmenys. Televizijos apžvalgininkai vienbalsiai sutaria, kad šiai aktoriaus kūno daliai abejingų žiūrovių neturėjo likti, o solidaus amžiaus aktorių seksas esą brandesnis nei jaunų.

– Kokie serialo „Nusikaltimo vieta. Atlyginimas už galvą” epizodai labiausiai jus nervino? – žurnalistai pasiteiravo T.Schweigerio.

– Nejaukiausia buvo vaidinti sekso sceną. Nuogas prieš filmavimo kamerą jaučiuosi nejaukiai.

– Jūsų herojaus draugę prokurorę mafiozai sumuša ir išprievartauja. Ar tai panašu į tikrovę?

– „Nusikaltimo vieta. Atlyginimas už galvą” nėra dokumentinis filmas. Tad ši siužeto linija taip pat išgalvota.

– Šiame seriale Duisburgo policijos vyriausiąjį komisarą Horstą Šimanskį vaidina aktorius George’as Götzas, kuriam 72-eji.

– Aš vaidinsiu sulaukęs ir 60-ies, ir 70-ies. Seksiu Holivudo žvaigždės aktoriaus ir režisieriaus Clinto Eastwoodo pavyzdžiu. Nors jau 83-ejų, jis vis dar nesudeda ginklų.

– Kokia šlovės kaina?

– Visuomenės dėmesys. Tave nuolat stebi pro didinamąjį stiklą. Kita vertus, tai normalu. Viešumas ir šlovė – neatskiriami vienas nuo kito.

Į prekybos centrą užsuku tik ankstyvą šeštadienio rytą ir vaikštau nuleidęs galvą.

– Ar dėl to nejauku?

– Ne. Nesijaučiu blogai.

– Kaip klostosi santykiai su naująja drauge fotografe Anne Wilk?

– Ačiū, labai gerai! Mes abu laimingi.

Mylimąja nepasitikėjo

T.Schweigeris – vienas iš nedaugelio Vokietijos aktorių, įkėlusių koją į Holivudą.

Darbas filmavimo aikštelėje anapus Atlanto ir nuolatinės išvykos sugriovė jo 10 metų trukusią santuoką su amerikiečių modeliu Dana Carlsen. Tiesa, pora nėra oficialiai išsiskyrusi. Jie susilaukė keturių vaikų.

2011–2013 m. T.Schweigeris draugavo su modeliu Svenja Holtmann (26 m.). Buvo kalbama, kad aktorius į dukras tinkančią mylimąją lepina, tačiau per gyvenimą sukauptais turtais dalytis neskuba.

„Negalima šimtu procentų pasitikėti nė viena mergina, besisukiojančia aplink aktorius, muzikantus ar kitas pramogų verslo garsenybes”, – yra sakęs T.Schweigeris.

Šiuo metu aktorius draugauja su fotografe A.Wilk (34 m.).

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.