Laida „Tik nesakyk mamai“ sugrąžins į vergovę

TV3 socialiniame eksperimente „Tik nesakyk mamai“, kurios antroji laida pavadinta „24 vergovės valandos“, jauniesiems dalyviams bus pateiktos užduotys, kurių metu dalyviai taps vergais ir vergvaldžiais.

Antrojoje laidoje „Tik nesakyk mamai“ dalyviai taps vergais ir vergvaldžiais.
Antrojoje laidoje „Tik nesakyk mamai“ dalyviai taps vergais ir vergvaldžiais.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 4, 2014, 1:31 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:21 PM

Jaunuolių diena bus suskirstyta į dvi dalis – 12 valandų vaikinai turi tenkinti merginų norus, kitas 12 valandų – merginos darys viską, ko nori vaikinai.

„Galvodami šią užduotį norėjome pažiūrėti kiek toli jaunimą gali nunešti vaizduotė. O rezultatas tikrai nustebino. Norai, kokių prigalvojo šie jauni žmonės, gerokai pranoksta mūsų įsivaizdavimą.

Dar labiau nustebino tėvų reakcijos – jų stovykloje šypsenas jau keičia ašaros bei konfliktai. Tad stebėti visa tai įdomu ne tik mums, žiūrovams, bet ir psichologams, kurie taip pat turės ką pasakyti“, – sako TV3 socialinio eksperimento režisierius Vygintas Prebergas, žadantis tikrai daug intriguojančių ir neretai išsižioti iš nuostabos verčiančių akimirkų.

Naujame TV3 projekte 12 jaunuolių ir 12 tėvų pasinėrė į žaidimą. Jaunieji dalyviai yra apgyvendinti prabangiame dvare ir turi atlikti įvairias užduotis. Vieni jų daro viską, kad tik būtų pastebėti, kiti lieka santūresni. Tačiau visi jie nežino vieno svarbaus dalyko – viską, ką jie veikia, stebi ir vertina jų tėvai.

Po pirmosios „Tik nesakyk mamai“ laidos iš dvaro kol kas neišvyko dar nei vienas dalyvis. O jau šioje, antrojoje laidoje, jaunuoliai jau turės išrinkti du savo draugus, kurie bus atiduoti tėvų teismui.

Kurie dalyviai pirmieji stos ant iškritimo slenksčio? Kaip reaguos jų tėvai ir kokiais argumentais gins savo vaikus? O gal kaip tik džiaugsis, kad jų vaikai paliks dvarą? Ką apie visa tai pasakys psichologas Olegas Lapinas?

Visi atsakymai – pirmadienio vakaro laidoje itin atvirame ir intriguojančiame socialiniame eksperimente „Tik nesakyk mamai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.