Išdalintos MTV kino apdovanojimų statulėlės

Jauniems suaugusiesiems skirtas filmas „Bado žaidynės.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Apr 14, 2014, 1:39 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:31 PM

Antrasis filmas pagal itin populiarias „Bado žaidynių“ knygas per balsavimą internete, kuris vyko beveik visą šou, įveikė šiemetinį geriausio filmo „Oskarą“ pelniusią juostą „12 vergovės metų“.

Jennifer Lawrence ir Joshas Hutchersonas už jaunuolių, kurie stengiasi suteikti vilties prislėgtai visuomenei, vaidmenis „Bado žaidynėse“ pelnė geriausių aktorių apdovanojimus.

Per ne itin formalią MTV apdovanojimų ceremoniją Los Andželo centre, kurią vedė komikas Conanas O'Brienas, geriausio pasirodymo be marškinių apdovanojimas atiteko Zacui Efronui, kuris, kaip ir dera, jo atsiimti atėjo nuogas iki pusės, o geriausio bučinio apdovanojimas atiteko Willui Poulteriui, Jennifer Aniston ir Emmai Roberts už bučinį komedijoje „Labas, mes Mileriai“.

Tačiau šou metu buvo ir rimtų momentų. J.Hutchersonas prisiminė „Bado žaidynėse“ vaidinusį Philipą Seymourą Hoffmaną, kuris šiais metais mirė nuo narkotikų perdozavimo.

„Žinau, jei Philipas būtų čia, jis pagalvotų, kad tai tikrai šaunu“, - sakė J.Hutchersonas.

„Bado žaidynės. Ugnies medžioklė“ kino teatruose visame pasaulyje savo kūrėjams uždirbo daugiau kaip 850 mln. dolerių. Pagal šią „Lionsgate“ franšizę turi būti pastatyti dar du filmai – „Liepsnojantis įtūžis 1“ ir „Liepsnojantis įtūžis 2“.

Vienas vakaro nusivylimų buvo tai, kad mėgstamiausio metų veikėjo apdovanojimas atiteko ne J.Lawrence Ketnei, o Trisei, kurią „Divergentėje“ suvaidino Shailene Woodley ir kuri iškilo paskutinę minutę. Abi šios veikėjos surinko po daugiau kaip 9 mln. balsų.

50 metų C.O'Brienas, kuris buvo akivaizdžiai vyresnis už daugumą laureatų ir susirinkusių žiūrovų, šou pradėjo bandymu pasiekti rekordą dėl didžiausio per pristatymą pasirodančių įžymybių skaičiaus. Jų buvo 50, įskaitant Taylor Swift, kuri darė jam manikiūrą, ir interneto sensaciją, katę Grumpy Cat, kuri miegojo pirmoje žiūrovų eilėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.