„Šokiai ant ledo“ G.Gurevičiūtei padėjo atsitiesti po nelaimių

Šį sekmadienį – LNK projekto „Šokiai ant ledo“ pusfinalis. Ilgiausiai šou išbuvę dalyviai prakalbo apie savo emocijas bei ledo šou įgytą patirtį.

G.Gurevičiūtė prisipažino, kad projektas „Šokiai ant ledo“, kuriame ji šoka su Aleksejumi Rogonovu, padėjo atsitiesti po nelaimių.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
G.Gurevičiūtė prisipažino, kad projektas „Šokiai ant ledo“, kuriame ji šoka su Aleksejumi Rogonovu, padėjo atsitiesti po nelaimių.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-15 17:01, atnaujinta 2018-02-14 15:56

Verslininkė ir laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė prisipažino, jog džiaugiasi, kad sutikuo dalyvauti šiame projekte.

„Pastarasis pusmetis buvo itin sunkus dėl asmeninių priežasčių, daug išgyvenau. „Šokiai ant ledo“ padėjo sunkiu metu, išblaškė“, – prisipažino jauna moteris.

Sporto žurnalistė Asta Žukaitė ne kartą yra minėjusi, jog šokti ant ledo buvo didžiausia jos svajonė. Išsipildžiusi svajonė atsipirko su kaupu, tačiau tai ne vienintelė nauja patirtis Astos gyvenime.

„Šis projektas suteikė galimybę išbandyti savo jėgas scenoje, atsiskleidžiau srityje, kurioje niekada nesu buvusi. Man labai įdomu ir labai patinka, tai ką mes darome“, – kalbėjo LNK sporto žinių vedėja A.Žukaitė.

Projektą trumpam palikęs, po to vėl sugrįžęs šokėjas Vytautas Mackonis labiausiai džiaugiasi, jog išmoko čiuožti su pačiūžomis bei praplėtė savo žinias apie choreografiją.

„Įvaldžiau pačiūžas, išmokau ištvermės, nes šokame ne vieną valandą ir dideliais krūviais. Taip pat, padidinau savo choreografinių judesių bagažą“, – sakė profesionalus šokėjas.

Kita sportinių šokių šokėja Katerina Voropaj didžiausiu projekto atradimu laiko savo šokių partnerį: „Susipažinau su nuostabiais žmonėmis, praplėčiau pažinčių ratą. Ypač smagu, kad savo gyvenime atradau tokį žmogų, kaip Aidas“.

Katerina taip pat mano patobulėjusi choreografijos srityje: „Pradėjau dar geriau pažinti savo kūną ir jo galimybes. Šokti ant parketo yra viena, o šokiai ant ledo, tarsi, nauja sritis“.

Vaidai Genytei šis projektas išskirtinis dvasinėmis vertybėmis, nauja patirtimi: „Visi projektai atneša naudos, tačiau šis man atnešė daugiausiai. Juk įsiliejau į labai sunkios meno ir sporto šakos veiklą“. Projekte buvo traumų, ašarų, pykčių ir džiaugsmo. Šį sekmadienį 19.30 val. per LNK dalyvių laukia paskutinė stotelė didžiojo finalo link.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.