Prieš pat „Šokių ant ledo“ pusfinalį V.Genytė palūžo

Dainininkė Vaida Genytė visą savaitę lieja ašaras. Moteris nebeatlaiko spaudimo ir patiriamo streso. Pasiruošimas LNK „Šokių ant ledo“ pusfinaliui reikalauja daug pastangų, tačiau Vaidai svyra rankos, dingsta noras sukaupti paskutines likusias jėgas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 18, 2014, 3:30 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:08 PM

V.Genytė sako, jog ledo šokiai yra viena iš sunkiausių meno ir sporto šakų. „Tai – ne paprastas šokių projektas“, – teigė Vaida ir prisipažino jaučianti nuolatinę kovą, kurią išgyventi darosi vis sunkiau.

Jau kurį laiką Vaidai sunkiai sekasi bendrauti net ir su partneriu Tomu. „Ji nepasitiki manimi, tik nežinau kodėl“, – atviravo dailiojo čiuožimo čempionas Tomas Katukevičius.

Praėjusį sekmadienį atsidūrusi ties iškritimo riba, Vaida jautėsi itin nusivylusi. Moteris ėmė galvoti, jog sustojo, nebetobulėja, o žemi balai tarsi parodo, jog poros pasirodymai nėra puikūs.

„Nebepastoviu ant ledo, nebegaliu čiuožti. Žiūriu į savo pirmuosius pasirodymus ir matau – aš juk čiuožiau. Susistabdžiau dabar. Mane kritikuoja žiūrovai, nepalaiko. Sunkus šitas projektas. Turbūt sunkiausias iš visų“, – sakė V.Genytė.

Pusfinalyje pora šoks šilčiausio metų laiko – vasaros tema. Jos pasirodymas vadinsis „Trumpiausia vasaros naktis”.

Vaida su partneriu stengsis perteikti visą Joninių nakties magiją: krintančias žvaigždes, paparčio žiedą, vasaros trapumą ir laikinumą. Galbūt tai leis išlieti susikaupusį pyktį, neviltį ir suteiks jėgų nepalūžti?

Velykų proga žiūrovams V.Genytė ruošia jautrią gražią dainą.

Kaip seksis pusfinalyje V.Genytės ir T.Katukevičiaus porai bei kitiems dalyviams, žiūrovai išvys jau šį sekmadienį, 19 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.