Projektas „Lietuvos balsas“ sugrįžta į LNK eterį

Projektas „Lietuvos balsas“ jau nuo rudens trečiąsyk drebins LNK eterį ir kvies prie ekranų tuos, kurie iš muzikinio šou tikisi aukštos kokybės, geriausių balsų ir įdomiausių asmenybių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2014, 5:45 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:34 PM

Daugiau nei 50 pasaulio šalių rodomo „The Voice Of...“ projekto, kuris prie TV ekranų traukia milijonus žiūrovų, kūrėjai ir LNK atstovai nedvejodami įjungė žalią šviesą dar vienam šio projekto sezonui Lietuvoje.

„Lietuvos balso“ antras sezonas įtikinamai parodė, kad ši laida yra pagrindinė Lietuvos balsingo jaunimo kalvė, jų talento vertintoja ir prestižo žyma tolesnėje karjeroje. Todėl nė sekundei nebuvome suabejoję dėl trečio sezono buvimo mūsų eteryje ir esame tikri jo sėkme“, – sakė LNK programos direktorius Aivaras Prancūzevičius.

„Nekantriai laukiame starto. Trečiąjį sezoną pasitinkame su naujomis idėjomis ir ta pačia aukšta kokybės kartele. Neketiname sustoti puoselėti gyvos muzikos skambesio mūsų šalyje. Talentų atranka jau prasidėjo. Drąsinu visus Lietuvos žmones, kurie tyliai ar garsiai svajoja dainuoti didžiojoje scenoje – nepabijokite ateiti į atrankas, nesivaržykite parodyti savo balso, mes nekantraujame jį išgirsti! – kviečia kūrybos namų „Elitaz“ ir „Lietuvos balso“ prodiuseris Gediminas Jaunius.

„Tarptautinė atrankos komisija ne tik įvertins jūsų balsą, bet ir padės pasirengti aklosioms perklausoms. O šio projekto žiūrovams pažadame – tai bus emocingiausias ir labiausiai Lietuvos balsais didžiuotis priversiantis sezonas”, – žadėjo G.Jaunius.

Užpildyti dalyvio anketą galima jau dabar: https://lnkgo.lt/lietuvosbalsas/anketa

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.