A.Guogos sužadėtinė kategoriška: esu prieš plastines operacijas

Neseniai dizaineris Liutauras Salasevičius pristatė naujausią savo kolekciją „Šou“. Drabužius demonstravo žinomos šalies moterys. Ant podiumo pasirodė ir buvusi manekenė, milijonieriaus Antano Guogos sužadėtinė Aistė Šlapokaitė. Ją atpažinti buvo sunku. Vienam vakarui šviesiaplaukę gražuolę L. Salasevičius pavertė fatališka juodaplauke.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2014, 1:04 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:00 AM

Projekto kūrėjams A. Šlapokaitė atviravo įvairiomis temomis – nuo plastinės chirurgijos iki silpnybės apatiniam trikotažui. „Pati nesu pasidariusi nei vienos plastinės operacijos ir esu prieš šį madingą reiškinį“, – tvirtą nuomonę dėstė Aistė. Moteris pridūrė, jog plastines operacijas pateisina tik būtinąsias, o ne dėl siekio tūrėti putlesnes lūpas ar iškilesnę krūtinę.

„Banalu, tačiau natūralumas yra pats svarbiausias moters grožio elementas“, – teigia A. Šlapokaitė. Ji prisipažino atkalbėjusi nuo plastinių operacijų ne vieną draugę.

Visuomet nepriekaištingai viešumoje atrodanti moteris nemėgsta trintis po parduotuves. „Naują drabužį dėvėti malonu, tačiau tikrai nesu parduotuvių maniakė. Nesu iš tų moterų, kurios siekia dėvėti drabužius iš naujausių kolekcijų ar būtinai prabangių prekės ženklų. Na, vieną silpnybę gal turiu – tai apatinis trikotažas. Kone iš kiekvienos kelionės vis parsivežu ką nors naujo“, – išdavė Aistė.

Su stiliaus namų „Madam pareis vėliau“ savininko, dizainerio bei stilisto L. Salasevičiaus kurtomis suknelėmis podiumu žengė dainininkės Šorena, Natalija Bunkė, Oksana Pikul, aktorės Vaida Būtytė, Milda Štakėnaitė .

Interviu su žinomomis moterimis, tapusiomis L. Salasevičiaus kolekcijos modeliais, intriguojančios akimirkos iš renginio užkulisių ir, žinoma, ištaigingų suknelių kolekcija – specialiame mados projekte „Madam pareis vėliaus su...“ jau šį ketvirtadienį per bus rodoma per TV3 televiziją.

Žiūrovai išvys specialiai kolekcijos pristatymui sukurtas dekoracijas, akrobatinius triukus bei pirotechnikos elementus. Renginiui garso takelį paruošė ir gyvai atliko elektroninės muzikos duetas „Electronic I“. Išskirtinį muzikinį pasirodymą padovanojo ir šių metų Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“ Vilija Matačiūnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.