A.Baukutė iš džiaugsmo įsisiurbė V.Pauliukaičiui į lūpas

Kai sekmadienį LNK konkurse „Šokiai ant ledo” buvo paskelbta, kad nugalėtojų laurai atitenka verslininkei Gintarei Gurevičiūtei ir jos partneriui Aleksejui Rogonovui, džiaugėsi ne tik jie.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 4, 2014, 12:24 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:45 AM

Teisėjai režisierius Vytenis Pauliukaitis ir aktorė Asta Baukutė persisvėrė per savo kolegą baleto artistą Nerijų Jušką ir įsisiurbė vienas kitam į lūpas.

Ar jie sveikino vienas kitą laimėjus lažybas? „Tai buvo bučinys iš džiaugsmo, kad nugalėjo teisybė”, – tvirtino A.Baukutė.

Pasirodo, ir ji, ir V.Pauliukaitis buvo įsitikinę, kad vertinimo komisijos pirmininkė Lilija Vanagienė stengiasi į nugalėtojus prastumti savo auklėtinį Tomą Katukevičių ir jo partnerę Vaidą Genytę.

„Gerbiu L.Vanagienę, tačiau noriu pasakyti, kad ji elgėsi nelabai objektyviai, kai pradėjo girti savo auklėtinį ir jo partnerę.

Nors daug metų pažįstu Vaidą, vien tik dėl šios priežasties negalėjau jų porai skirti pirmos vietos, – intrigas, vykusias prie teisėjų stalo, atskleidė A.Baukutė. – Džiaugiuosi, kad Aleksejus pasiaukojo ir atvyko į mūsų projektą.

Žinau, kad su ambicingąja Gintare jam iš pradžių nebuvo lengva. Bet ši pora galiausiai mums padovanojo nuostabų finalo šokį.

O tai, kad nugalėtojų laurus su Gintare kartu nuskynė svečias iš Rusijos, tik įrodo, jog neskirstome žmonių nei pagal odos spalvą, nei pagal kalbą – mes mylime visus talentus.”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.