Taip atsitiko filmuojant laidą „Siurprizas Mamai”, kurią veda iš Libano kilęs ir ne vienus metus mūsų šalyje gyvenantis kulinaras Ossama Charafeddine’as.
Kulinaras demonstravo, kaip pagaminti šokoladinį krepšelį. Reikėjo ant viryklės išlydyti šokoladą su sviestu, mišinį atvėsinti iki 40 laipsnių ir supilti ant pripūsto baliono. Kai masė sustingsta, ji atsargiai nulupama nuo baliono.
Tačiau tąkart O.Charafeddine’as paskubėjo ir ėmė pilti per karštą masę. Balionas sprogo ir šokoladu aptaškė tiek laidos vedėją, tiek operatorius, tiek filmavimo kameras.
Laidos filmavimą teko trumpam nutraukti, kol kūrybinė grupė išsilaižė tikrąja to žodžio prasme.
Antras kartas buvo sėkmingas – kitą šokoladu aplietą balioną O.Charafeddine’as galėjo įdėti į šaldiklį. O po pusės valandos kūrybinė grupė jau ragavo darbo vaisių.
Kokiais gardžiais patiekalais galima nustebinti motinas jų šventės proga, įvairiu laiku išvysime šį šeštadienį ir sekmadienį „Lietuvos ryto” televizijos laidose.