A.Oleinikas: „Po pergalės TV šou mokiausi gyventi iš naujo“

Šį trečiadienio vakarą 20.30 val. BTV pokalbių laidos „Yra kaip” yra studijoje – buvę ir esami realybės šou dalyviai bei tie, kurie svajoja tapti pripažintomis šou verslo asmenybėmis Lietuvoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 14, 2014, 11:29 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 11:33 PM

Pirmuosius žingsnius atlikėjo karjeroje žengiantis muzikos prodiuserės Dainos Bilevičiūtės mokinys Romanas Titarenka prisipažins – dainuoti jis svajojo nuo mažumės, jau dalyvavo keliuose muzikiniuose projektuose, tačiau iki šiol viskas, ką girdėjo – tik pagyros dėl unikalaus balso, bet tuo pačiu ir kritika.

„Jei jau nori būti žvaigžde, turi gerbti savo žiūrovą ir klausytoją. Negali į laidą ateiti purvinais batais ir tikėtis, kad pavergsi visus balsu”, - studijoje Romanui rėš žinoma TV laidų prodiuserė Laura Paukštė, pirštu dūrusi į purvinus Romano batus.

Prieš dešimtmetį „Be tabu žmogaus” rinkimuose antrą vietą laimėjusi Alina, kartu su Sidonija tuo metu vykusi į Gran Kanariją, prisipažins – tokia tolima kelionė buvo vienintelį kartą jos gyvenime ir iki šiol ji dalyvavimą TV realybės šou prisimena kaip geriausią dalyką. „Tada aš buvau kaip žvaigždė. Nepaisant to, kad praėjo jau dešimt metų, žmonės mane dar prisimena ir užkalbina, pasako kažką malonaus”, - pasakos Alina.

Kitas pašnekovas, kultinio realybės šou „Kelias į žvaigždes” nugalėtojas Anatolijus Oleinikas bus atviras – atsigauti po laimėjimo prireikė ne vieno mėnesio.

„Po realybės šou turėjau mokytis gyventi iš naujo. Įvyko skaudžios skyrybos su mergina, tad buvo minčių net apie emigraciją”, - pasakos Anatolijus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.