A.Jasaitytė-Čeburiak atskleidė, kaip užmezgė romaną su savo vyru

„Dirbant modeliu jaučiau, kad esu objektas, kurį keičia, bet kas yra mano? Tada pasirinkau psichologijos studijas ir atradau savo stabilumą. Nesu vien modelis, tai yra mano praeitis, kuriai esu dėkinga už tai, kuo šiuo metu esu. Tačiau aš jau norėčiau uždaryti savo modelio karjerą spintoje“, – prisipažįsta Aistė Jasaitytė-Čeburiak.

„Žmogus nėra tik baltas ir pūkuotas, visi turim savo šešėlinę pusę. Ir sako, kad ten slypi didžiausias žmogaus potencialas. Aš tą savo pusę įsisąmoninau“, – tikina Aistė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Žmogus nėra tik baltas ir pūkuotas, visi turim savo šešėlinę pusę. Ir sako, kad ten slypi didžiausias žmogaus potencialas. Aš tą savo pusę įsisąmoninau“, – tikina Aistė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 26, 2014, 12:28 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 12:46 PM

Laidos merginos vaišins Aistę savo kurtu patiekalu iš manų kruopų ir braškių. Renata Mikailionytė juoksis – „valgyk, nes dabar tu sugriausi mitą, kad modeliai nevalgo“.

„Žmogus nėra tik baltas ir pūkuotas, visi turim savo šešėlinę pusę. Ir sako, kad ten slypi didžiausias žmogaus potencialas. Aš tą savo pusę įsisąmoninau“, – tikina Aistė.

Aistė neslėpdama šypsenos pasakos apie savo vestuves, kurios būtų labai patikusios jos tėčiui. Ji atskleis, kaip užsimezgė jos romanas su Romanu. „Tada aplinkui mane buvo daug simbolių, aš ėmiau juos stebėti ir žiūrėti, kur jie mane nuves. Visuomet, kai paklausau širdies, gaunasi viskas be pastangų. Sapnai, pasąmonė, simboliai – visa tai man įdomu“, – šypsosi A. Jasaitytė.

„Man lengviausia buvo būti moterimi Niujorke. Šiaip būti moterimi yra įdomu. Vertinu gyvenimą, stengiuosi gyventi čia ir dabar. Ką gyvenimas man atneša – tas ir įdomu“, – tikina A. Jasaitytė Čeburiak.

Kodėl Aistei nepatinka lėlė barbė? Kokią knygą ruošiasi rašyti garsi moteris? Kodėl atsiranda valgymo sutrikimai?Atsakymai – jau šį vakarą 18.50 val. laidoje „Viskas bus gerai“ per „Lietuvos ryto“ televizijoje.

Šios laidos transliaciją ir visų praėjusių laidų įrašus galite žiūrėti internetiniame „Lietuvos ryto“ televizijos puslapyje https://tv.lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.