„Tik nesakyk mamai“ finale - vaikų ir tėvų ašaros

Socialinis eksperimentas „Tik nesakyk mamai“ pasiekė kulminaciją. Domas, Lukas, Aistė ir Nastia – stipriausias ketvertukas. Pirmadienį TV3 eteryje paaiškės, kas laimės projektą, kuriame vaikai privertė savo tėvus raudonuoti iš gėdos, nubraukti susijaudinimo ašarą, o kai kuriose situacijose –savo atžalomis didžiuotis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 2, 2014, 5:09 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 6:29 AM

Kam atiteks 25 000 litų? Dalyviai nė nenumano, kad jų, taigi ir laimėtojo, likimą viso „Tik nesakyk mamai“ socialinio eksperimento metu sprendė ne kas kitas, o pačių dalyvių tėvai.

Viena iš paskutinių užduočių dalyviams – vaizdo laiškas savo mamoms. Nuoširdžios vaikų ir mamų ašaros, abipusis ilgesys, palaikymo žodžiai ir vaikų prisipažinimai tėvams, koks svarbus jiems tarpusavio ryšys, tėvų meilė.

„Jei būtum šalia, – būtų lengva, pasisemčiau nuoširdumo ir stiprybės. Tu visada mane supranti, labai tavęs pasiilgau. Tikiuosi, lauksi, noriu tave apkabinti, kai išeisiu iš čia, manau, tapsiu tau geresnė. Čia daug ko išmokau, esu tau dėkingas, myliu tave, mama“, – šiuos žodžius iš vaikų išgirs jų mamos.

„Negalvojau, kad išliksiu taip ilgai, didžiuojuosi savimi ir savo mamyčiuku. Mamyte, tu jėga, aš tave myliu“, – iš ilgesio apsiašarojusi kalbės Nastia.

„Ar norėtumėte susipažinti su žmonėmis, kurie visą šį laiką sprendė jūsų likimą?“ – „Tik nesakyk mamai“ finale dalyvių ketvertuko paklaus vedėjas Mindaugas Rainys. Finalininkai, kuriems tuo metu bus daromos... tatuiruotės, vieningai sušuks „Taip, žinoma!“, nė neįtardami, kad pro duris vienas po kito įžengs jų tėvai.

„Nuostabus projektas. Tėvai ir jaunimas pažiūrėję turėtų pamąstyti, kaip atrodo jaunų žmonių gyvenimas ir kaip atrodo jų tėvų išgyvenimai iš šalies“, – kalbės viena iš finalininkų mamų.

„Mano dukra į šį žaidimą atėjo laimėti pinigų ir viską darė peržengdama ribas, kad tik laimėtų, nesuprasdama, kad tas ribas peržengia. Tikiu, kad gyvenime ji tikrai taip nesielgia, kad tai tiesiog noras laimėti“, – savo vaiko teisumu įsitikinusi svarstys kita mama.

Finalinėje laidoje – ir diskusija apie tai, kokios stipriosios ir silpnosios tėvų pusės atrodo dalyviams. Ar yra kada tėvai padarę gėdą vaikams? Kokio dalyko vaikai nėra sakę tėvams? Ko neišdrįstų pasakyti jiems į akis?

Visi tėvai išsakys nuomonę apie kiekvieną iš finalistų. Po įvykusio balsavimo laimės daugiausia balsų surinkęs dalyvis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.