Gražina Balandytė: „Savo vyrą norėjau keletą kartų užmušti“

„Mano vyras niekada nejausdavo, kad artėja premjera. Aš dėl jaudulio gal neišsimiegodavau, tačiau pietūs jam visada būdavo pagaminti, – apie beveik pusę amžiaus trunkančią santuoką su Andriumi Čygu pasakoja Gražina Balandytė. – Mes esame visiškai skirtingi žmonės. Tokie neturėtų net į vieną pusę žiūrėti, ne tai, kad vienas kitą pamatytų. Niekada nežiūrime tų pačių televizijos laidų, nevalgome to paties maisto, keliamės ir gulamės skirtingai. Keletą kartų norėjau jį užmušti“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-03 13:56, atnaujinta 2018-02-13 05:50

Savo namuose Kaune LRT laidos „Gyvenimas“ kūrėjus priėmusi scenos deivė netikėtai atskleidė kitą savo veidą.

Vis dėlto vyrą legendinė aktorė vadina didžiausiu savo turtu ir atskleidžia laimingos santuokos receptą: svarbiausia – geras humoro jausmas. Netikėtai atviras ir nuoširdus legendinės aktorės Gražios Balandytės interviu – birželio 4-ąją per LRT televiziją.

Nepaisant stebėtino kuklumo, legendinė aktorė neseniai pakerėjo į septintąją „Sidabrinių gervių“ kino apdovanojimų ceremoniją susirinkusius svečius. Niekam neliko abejonių – scenoje stovi tikra žvaigždė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.