Karinos Krysko-Skambinės draugė: „Ji – tikras Skrudžas Makdakas“

„Karina - labai taupi. Ji – tikras Skrudžas Makdakas! Visada viską paskaičiuoja, kiekvieną centą kaupia ir pinigais niekuomet nesišvaisto. Vienintelis žmogus, kuriam jai nieko negaila, – sūnus“, – atskleidžia viena geriausių garsios atlikėjos Karinos Krysko-Skambinės draugių Rasa.

K.Krysko-Skambinė.
K.Krysko-Skambinė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-05 11:56, atnaujinta 2018-02-13 04:02

Iki šiol dar negirdėtos asmeninio K.Krysko-Skambinės gyvenimo detalės – jau rytoj 19.50 val. „Lietuvos ryto“ TV laidoje „Kitoks pokalbis“.

„Iš kur jūs visa tai žinote?!“ – kvatodama laidos „Kitoks pokalbis“ vedėjos Aušros Kilkuvienės klausia žinoma moteris, išgirsdama vis daugiau nutylėtų faktų iš savo gyvenimo. Ar žinojote, kad pirmą kartą degtinės taurelę Karinai įpylė ne kas kitas, bet jos tėtis? Dar daugiau staigmenų pateikia dainininkės vyras – pasirodo, scenoje nuolat besišypsanti seksualioji Karina turi tokių charakterio bruožų, apie kuriuos nė nenumanėte!

„Per mūsų bendrą gyvenimą kokius tris kartus esu matęs ją pasiutusią, bet tai lašas jūroje palyginus su tuo, kas būna jai iš tikrųjų supykus. Kai iš jos akių pamatau, kad supyko, žinau, kas manęs laukia. Ji užsičiaupia ir tuomet pasikalbėti su ja tampa nebeįmanoma. Ji tyli ir viskas“, – apie žmonos būdą atvirauja Saulius Skambinas.

Kokia žinoma atlikėja Karina yra iš tiesų? Ar ji – ideali moteris, žinanti sėkmingos šeimos ir karjeros paslaptį? Atsakymus į šiuos klausimus ir puikią nuotaiką „Kitoks pokalbis“ žada jau rytoj.

Laidos „Kitoks pokalbis“ transliaciją ir visų praėjusių laidų įrašus galite žiūrėti internetiniame „Lietuvos ryto“ televizijos puslapyje https://tv.lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.