Grupės „Kitokios“ narei mama linki susirasti gerą vyrą

Muzikos grupės „Kitokios“ narė 26 metų Oksana Šklėriūtė ir jos 53-ejų mama Janina Šklėriene – iš Alytaus. Birželio 19 dieną startuojančio TV3 projekto „Mano geriausia draugė“ žiūrovai su šiomis dalyvėmis susipažins iš labai arti.

Merginų grupės „Kitokios“ narė O.Šklėriūtė su mama J.Šklėriene.
Merginų grupės „Kitokios“ narė O.Šklėriūtė su mama J.Šklėriene.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 9, 2014, 4:22 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 1:05 AM

Vienas svarbiausių Oksanos mamos tikslų – puoselėti šeimos židinį. Galbūt todėl ji ne kartą projekte užsimins, kad linki dukrai susirasti gerą vyrą.

Šis dukters ir mamos duetas pavergs tyru nuoširdumu – tokiu, kokį sudėtinga suvaidinti net geriausiems aktoriams. „Kai jos juokiasi, tai ir kitiems linksma, kai liūdi, – net medžiai linguoti nustoja, o kai dainuoja, – smagu net visko girdėjusiai komisijai“, – tikina premjeros kūrėjai.

TV3 jau anksčiau paskelbė, jog projekto vedėjomis tapo šokių muzikos hitų radijo stoties „Power Hit Radio“ laidų vedėja Raminta Vyšniauskaitė ir jos mama Janina Vyšniauskienė.

O tarp aštuonių dalyvių porų – grupės „Naujos pupytės“ narė 23-ejų Neringa Šiaudikytė ir jos mama 44-erių verslininkė Valdonė Šiaudikienė, „Mis Lietuva 2013“ konkurso dalyvė, tapusi „Mis Foto“, – 18-metė Karolina Augutytė ir jos 35-erių mama Laura Augutienė bei projekto „X Faktorius“ finalininkė 27-erių Anžela Adamovič su savo mama – viename seniausių lietuviškų drabužių siuvimo įmonių dirbančia 50-mete Regina Adamovič.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.