Seksualioji Monika Šalčiūtė grįžta su nauju projektu

Jeigu jums šią vasarą dar nėra pakankamai karšta, vadinasi, nė nenutuokiate apie naują naujienų portalo lrytas.lt projektą su socialinių tinklų žvaigžde Monika Šalčiūte.  

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 11, 2014, 9:29 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:02 PM

Ekstremalios pramogos ir bene seksualiausia laidos vedėja lietuviškoje televizijoje – visa tai žada specialus vasaros projektas. Rudenį pasirodžiusi laida į ekranus grįžta pasikeitusi: lengvesnio turinio ir su daugiau nuogo kūno.

Nors nebeliks atsakymų į žiūrovų klausimus, M.Šalčiūtė galės savo nuožiūra dalyti patarimus ekstremalių pramogų klausimais.

Per įvaizdinę fotosesiją Monikai jau teko šiek tiek paragauti ekstremalių pramogų. Mergina karstėsi po medžius ir landžiojo po tunelius.

„Tunelių tyrinėjimo nelaikau pramoga. Man tai labai nepatiko, nes reikėjo nuolat lankstytis, susitrenkiau nugarą ir visą laiką maniau, kad urvas sugrius ir būsiu gyva palaidota po žeme“, – įspūdžiais dalijosi Monika.

Mergina atviravo, kad nerimą jai kelia ir būsima išvyka į pelkę ir skrydis oro balionu. Dar Monika paniškai bijo skriejimo vandens slidėmis.

„Aš nelabai gerai plaukiu. Jeigu įkrisčiau į vandenį, nuskęsčiau“, – patikino M.Šalčiūtė.

Apskritai, gražuolei arčiau prie širdies yra pasyvus poilsis. Ji daug mieliau paskaitytų knygą negu karstytųsi uolomis. Tad ne nuostabu, kad iki šiol išbandyta ekstremaliausia pramoga Monika vadina dalyvavimą televizijos projekte „Šuolis“, kur teko įveikti aukščio ir nardymo baimę.

„Ekstremalios pramogos man nelabai patinka. Aš jų truputį bijau. Tad „Monikos kokteilis +“ man yra tikras iššūkis. Vis dėlto esu įsitikinusi, kad vasara bus smagi“, – šypsojosi M.Šalčiūtė.

Vasariška laida „Monikos kokteilis +“ bus rodoma kiekvieną antradienį. Laidos ieškokite naujienų portale lrytas.lt arba populiariausioje internetinėje televizijoje tv.lrytas.lt.   

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.