Ekrane varžysis 14 gražuolių, svajojančių tapti supermodeliais

TV6 kviečia suklusti mados ir realybės šou žanro gerbėjus. Nuo birželio 29 dienos šio kanalo eteryje – JAV kuriamo šou „Topmodeliai“ (America‘s Next Top Model) 16-as sezonas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 13, 2014, 12:33 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:45 PM

Čia varžysis 14 jaunų gražuolių, svajojančių užkariauti žymiausius mados pasaulio podiumus, atsidurti žurnalų viršeliuose ir pozuoti talentingiausiems fotografams.

Pagrindinis prizas – vertas dalyvių didžiausių pastangų: tai darbo kontraktas su garsiąja modelių agentūra „IMG Models“, laimėtojos nuotraukų publikacijos Italijos „Vogue“ žurnale ir 100 000 JAV dolerių kontraktas su kosmetikos kompanija „Cover Girl“.

TV6 žiūrovai išvys ir „Topmodelių“ teisėjų trijulę – „Vogue“ mados redaktorių Andre Leon Talley, fotografą Nigelį Barkerį ir supermodelį Tyrą Banks.

Kaip ir kiekvieną sezoną, „Topmodeliai“ keliaus į egzotišką kraštą, kur jų lauks įspūdingą vietos kultūrą ir papročius atspindinčios fotosesijos, filmavimai ir madų pristatymai. Šįkart realybės šou komanda keliaus į Marakešą, Maroką.

„Topmodeliai“ – tai realybės šou, kuriame kartu gyvenančios merginos mokosi ne tik modelio darbo ir gauna grožio pamokų, bet ir išmoksta tvarkytis įtampos kupinose situacijose, su kuriomis nuolat susiduriama pramogų verslo užkulisiuose. Merginų lauks ne tik triukšmingi vakarėliai, bet ir sunkūs išbandymai – esmingi išvaizdos pokyčiai bei šokiruojančios fotosesijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.