Krepšininkas Simas Jasaitis žmonos makiažą vadina mėlynėmis

Ne visi žino, kad dainininkė ir TV3 laidos „Žvaigždžių dešimtukas“ vedėja Oksana Pikul-Jasaitienė yra profesionali vizažistė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 13, 2014, 2:37 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:38 PM

Oksanai makiažo darymas – širdžiai mielas hobis. Makiažo specialiste televizijoje ir žurnaluose dirbusi moteris sakė, kad jai nėra nieko malonesnio, negu moterį į vestuves, krikštynas ar kitą svarbią šventę išleisti išgražintą.

Oksana papasakojo apie naujausias makiažo tendencijas ir kaip keliomis gudrybėmis paslėpti veido trūkumus ir pabrėžti privalumus. „Šiemet ypač madingi skaistalai. Nors, tiesą pasakius, vyrai to nesupranta. Kai mes su vyru išsiruošiam į vakarėlį, jis sako, kad šiaip su mano makiažu viskas gerai, tik pataria nusivalyti „mėlynes“, – juokėsi O. Pikul-Jasaitienė.

Kodėl Oksana neskaito komentarų internete ir ką internautai vis dėlto apie ją rašo bus pasakojama birželio 14 d. TV3 laidoje „Tobula moteris“, kurią veda aktorė Inga Norkutė-Žvinienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.