Per LNK – nauja turkų drama „Be kaltės kalta“

Birželio 16 dieną per LNK startuoja nauja turkų drama „Be kaltės kalta“, pastatyta pagal žinomą turkų rašytojo Vedato Türkali romaną „Kuo nusikalto Fatmagülün? („Fatmagül'ün Suçu Ne?“)

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 16, 2014, 12:43 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 7:56 PM

Naujas serialas, kuriame pagrindinius vaidmenis atlieka Beren Saat ir Enginas Akyürek, jau rodomas daugiau nei trisdešimtyje šalių – nuo Pakistano iki Estijos, nuo Prancūzijos iki Izraelio. Tai nepaprasta istorija, sujaudinusi milijonus žiūrovų visame pasaulyje neįtikėtina siužetine linija apie tragišką vienos moters likimą, kai dėl įstatymų netobulumo nusikaltėliai išvengia bausmės, o dėl to nukenčia nekalti žmonės.

Turkų serialai prikausto pačius abejingiausius žmones ir priverčia pravirkti net cinikus. Dėl neįtikėtino serialo „Be kaltės kalta“ populiarumo Pakistano „Urdu1“ televizija dar sykį kartos šį turkišką serialą, o pagrindinį vaidmenį sukūrusi gražuolė aktorė Bereb Saat tapo pirmo ryškumo Turkijos žvaigžde. Sakoma, kad ypatingo jausmingumo serialui suteikė tai, kad jį režisavo moteris - Hilal Saral.

Pagrindinė herojė Fatmagül Ketenci yra mergina, kartu su savo broliu gyvenanti kaime ant Egėjo jūros kranto. Jos brolis valdo pieninę. Ji už kelių mėnesių ruošiasi ištekėti už žvejo vardu Mustafa ir svajoja pabėgti nuo įseserės, kuri jos nekenčia.

Kerimas Ilgazas yra gerų manierų kalvio mokinys, gyvenantis su savo teta, švelniai vadinama močiute Ebe, kuri yra žiniuonė.

Didžiausias sezono renginys yra turtingiausio ir įtakingiausio vietos verslininko sūnaus Selimo sužadėtuvės su politiko dukterimi.

Kerimas susitinka su savo senais draugais Vuralį, Erdoğaną ir Selimą. Po sužadėtuvių vakarėlio visi keturi draugai keliauja švęsdami, be saiko gerdami ir vartodami narkotikus, o tuo metu Fatmagül ateina susitikti su Mustafa prieš kitą jo išplaukimą į jūrą ir netyčia ateina prie jų. Erdoğano, Selimo ir Vuralio gauja ją išprievartauja. Kerimas išeina anksčiau ir neprisimena, kas įvyko tą vakarą.

Kitą rytą Fatmagül suranda močiutė Ebė rinkdama žoleles. Kai mieste pradėjo sklisti gandai apie išprievartavimą, Kerimas prisiima kaltę ir sutinka vesti Fatmagül, nes jis klaidingai mano esantis kaltas ir nori apsaugoti savo draugus.

Fatmagül ir Kerimo šeimos parduoda savo turtą ir išsikrausto į Stambulą pradėti naujo gyvenimo. Tačiau ne viskas taip paprasta: juos pasiveja praeities šešėliai, kerštas ir politikų machinacijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.