Joninių proga – serialų maratonas per „Lietuvos ryto“ televiziją

„Lietuvos ryto“ televizija vieną gražiausių vasaros švenčių – Jonines švęsti pradeda jau nuo pirmadienio ir ilgiausią metų dieną kviečia pasitikti su ilgiausiu serialų maratonu. Žiūrovų laukia speciali šventinė programa, kurioje – prie ekranų prikaustantys detektyviniai ir veiksmo serialai, populiariausi filmai kiekvienam šeimos nariui ir įspūdinga šių metų Amerikos muzikos „Grammy“ apdovanojimų ceremonija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-19 11:35, atnaujinta 2018-02-12 17:03

Joninių pirmadienį ir antradienį „Lietuvos ryto“ televizija vos prabudus nuo 9.00 val. kvies pasinerti į painius britų detektyvo labirintus su serialais „Vera“ ir „Inspektorius Luisas“, o iš karto po to mėgautis įtempto siužeto serialu „Iššūkis“.

Naujo detektyvo epicentre – super tyrėjų trijulė, kuriems skiriamos pačios sudėtingiausios ir mįslingiausios bylos. Patyręs profesionalas Aleksejus Chromovas, moterų numylėtinis Igoris Liaminas bei ekspertė Olga Baryševa – jų užduotis sekti dar karštais nusikaltėlių pėdsakais ir išaiškinti tas bylas, kurios kitiems yra neįkandamos. Visos detektyvinio serialo „Iššūkis“ serijos nuo pradžios iki pabaigos televizijos eteryje – nuo 13 valandos.

Po detektyvų estafetę nuo 18.45 val. perims veiksmo sūkurys su žiūrovų pamėgtais serialais „Likvidacija“ ir „Kartą Odesoje...“. Čia žiūrovų laukia elitinių kino žvaigždžių kovos su gangsteriais ir neužmirštami, šypsoti priverčiantys legendinio vagių karaliaus Miškos Japončiko nuotykiai Odesoje.

Gražiausios vasaros metų šventės išvakarėse, pirmadienį 21.00 val. lyg uraganas į eterį įsisuks šmaikštus kovinis veiksmo filmas „Tai Chi nulis“, čia kovotojai kvapą gniaužiančius triukus demonstruos ore, vandenyje ir ant žemės. Kitokia televizija garantuoja – veiksmo ir geros nuotaikos sūkurys įtrauks visus nuo mažiausių iki didžiausių.

Po geros adrenalino dozės 23.00 val. eteryje – specialus, karštas seansas tik suaugusiems. Žiūrovų laukia kraują kaitinanti ir aistras žadinanti erotinė komedija „Amerikietiškos pagirios. Laukinis vakarėlis “. Vilionės, seksualiniai žaidimai, erotinės fantazijos, geismas ir pikantiški juokeliai – šioje kino juostoje bus visko. Iš kart po erotikos seanso 01.00 val. nakties išmuš siaubo valanda su baisiąja juosta „Pelkių padaro sugrįžimas“.

Šventinę Joninių programą antradienį 22.00 val. vainikuos prestižiniai 2014 metų „Grammy“ muzikos apdovanojimai. Ryškiausios muzikos ir pramogų pasaulio žvaigždės, įstabūs vizualiniai triukai, iki tobulybės nušlifuoti scenos garsenybių pasirodymai, populiariausios muzika ir staigmenos nepaliks abejingų.

Pramogų, mistikos, geros nuotaikos, paslapčių, karščiausių nuotykių, šviežiausių žinių, ryškiausių žvaigždžių ir geriausios muzikos kokteilis – Joninių proga žiūrovams bus pateiktas net dvi dienas iš eilės. Švęskite Jonines ir ieškokite paparčio žiedo kartu su „Lietuvos ryto“ televizija!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.