Per TV3 - Madonnos režisūrinis debiutas

Šį vakarą TV3 žiūrovai turės galimybę įvertinti popmuzikos karalienės Madonnos režisūrinius gabumus. Vieni kritikai žavėjosi jos sukurta melodrama „Mes tikime meile“, kiti šį atlikėjos filmą sumalė į miltus.

Dėl du kartus išsiskyrusios mylimosios Wallis Simpson (A.Riseborough) princas Eduardas (J.D’Arcy) ryžosi atsisakyti sosto, sukeldamas didelį skandalą.
Dėl du kartus išsiskyrusios mylimosios Wallis Simpson (A.Riseborough) princas Eduardas (J.D’Arcy) ryžosi atsisakyti sosto, sukeldamas didelį skandalą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-19 11:54, atnaujinta 2018-02-12 17:03

Mintis imtis kino režisūros Madonnai kilo ištekėjus už britų kino režisieriaus Guy Ritchie ir persikėlus gyventi į Londoną.

Dainininkė čia neturėjo draugų, jautėsi vieniša, tad ėmė studijuoti Didžiosios Britanijos ir jos karališkosios šeimos istoriją. Madonną sužavėjo praėjusio amžiaus pradžioje skandalą sukėlusi Velso princo Eduardo ir du kartus išsiskyrusios amerikiečių aktorės W.Simpson meilės istorija.

Sosto įpėdiniui vesti išsiskyrusią moterį buvo laikoma didele gėda. Tačiau princas Eduardas nusprendė, kad meilė Wallis jam svarbesnė už titulus. Todėl sosto jis atsisakė. Viešojoje kalboje princas tikino, kad negali tarnauti savo šaliai be mylimos moters.

Tai sukėlė skandalą. W.Simpson tapo, ko gero, pačia nekenčiamiausia moterimi Didžiojoje Britanijoje.

Filme Eduardą vaidina aktorius Jamesas D’Arcy, o jo mylimąją – Andrea Riseborough, kuriai šis vaidmuo tapo tramplinu į Holivudą.

TV3, 23 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?