Iš Nerijaus Kesmino ir Tautvydo Meškonio lūpų - lakios mintys

Per pasaulio futbolo čempionatą vieni televizijos žiūrovai komentatorius Nerijų Kesminą ir Tautvydą Meškonį deda į šuns dienas, kiti giria už išmanymą ir iškalbą. Vis dėlto kai kurios jiems išsprūstančios frazės pralinksmina ir kritikus, ir gerbėjus, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

N.Kesminas ir T.Meškonis.
N.Kesminas ir T.Meškonis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-30 08:44, atnaujinta 2018-02-12 09:26

„Atrodo, kad Šveicarijos rinktinės treneris savo auklėtinius peršėrė vitaminais", - T.Meškonis spėliojo, kodėl šios šalies futbolininkai mače su Ekvadoru smūgiuodavo per stipriai.

„Ispanijai šiandien penktadienis ir trylikta diena. Olandijai – ne", - N.Kesminas apibendrino, kodėl pasaulio ir Europos čempionė pralaimėjo pirmąją kovą.

„Nepaisydamas to, kad miršta, Wilsonas Palaciosas dabar atsikels ir tęs rungtynes", - N.Kesminas Hondūro futbolininką įtarė vaidyba.

„Anglijos žaidėjams atsivėrė čakros", - N.Kesmino nuomone, Anglijos ir Urugvajaus rungtynėse svarbus vaidmuo teko ir antgamtinėms jėgoms.

„Prancūzai jau tingi žaisti. Šveicarai ėmė bausti juos už tingėjimą", - T.Meškonis pastebėjo, kad prancūzai, įmušę 5 įvarčius, atsipalaidavo. Todėl šveicarams netrukus pavyko du kartus nuginkluoti priešininkų vartininką.

„Johnas Boye paliko koją ten, kur ir reikėjo", - N.Kesminas gyrė Ganos rinktinės gynėją, kuris per dvikovą su vokiečiais padėjo savo rinktinei išvengti įvarčio.

„Čia ne dailusis čiuožimas ir ne gimnastika – už grožį niekas balų neduoda", - per Brazilijos ir Kroatijos rinktinių rungtynes N.Kesminas taip įvertino efektingą, tačiau netaiklų brazilų puolėjo Neymaro smūgį.

„Viena koja žaidžiantiems argentiniečiams Irano įveikti nepavyks", - šie T.Meškonio žodžiai vos netapo pranašiški – Argentinos rinktinė pergalę išplėšė tik per teisėjo pridėtą laiką.

„Viskas be aiškesnės futbolo minties – kažkas kažkur bėga, kažkas kažką daro", - per Belgijos ir Rusijos rinktinių rungtynes N.Kesminas pasigedo intrigos.

„Niekas čia jų nebelaiko", - N.Kesmino nuomone, nuvainikuota pasaulio čempionė Ispanijos rinktinė iš karto po paskutinių grupės rungtynių su Australija galėjo išvykti namo.

„Sviestuoti pirštai", - N.Kesminas paaiškino, kodėl per rungtynes su Prancūzija Hondūro vartininkas Noelis Valladaresas, bandydamas pagauti kamuolį, nukreipė jį į savo vartus.

„Jeigu kalbėtume apie turnyrinę situaciją, kalbėti apie ją dar anksti", - N.Kesminas nesiryžo prognozuoti, kurios komandos pateks į aštuntfinalį.

„Įvarčius muša kas netingi", - T.Meškonis taip įvertino sėkmingas Alžyro rinktinės atakas prieš Pietų Korėjos futbolininkus. Alžyriečiai varžovus įveikė rezultatu 4:2.

„Kitos kojos Arjenas Robbenas tarsi ir neturi", - N.Kesminas paaiškino, kodėl Olandijos rinktinės žaidėjas smūgiuoja tik kaire.

„Kažkoks keistas stadionas", - T.Meškonis stebėjosi, kodėl Salvadoro stadione varžybos baigiasi triuškinamais rezultatais: Prancūzija – Šveicarija 5:2, Olandija – Ispanija 5:1.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.