„Lietuvos talentai“ šturmuoja šalies festivalius

„Lietuvos talentų“ skautų komanda pirmą kartą unikaliausių talentų ieškos tarp populiariausių festivalių Lietuvoje lankytojų. TV3 televizijos projekto atrankų komanda aplankys festivalius „Bliuzo naktys“, „Galapagai“ ir ,,Roko naktys“. 

Projekto „Lietuvos talentai“ autobusiukas keliaus po šalies festivalius.
Projekto „Lietuvos talentai“ autobusiukas keliaus po šalies festivalius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 1, 2014, 2:16 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 8:19 AM

Pasak „Lietuvos talentų“ režisieriaus ir scenarijaus autoriaus Mindaugo Meškausko, tikri talentai gali slypėti netikėčiausiose vietose. „Dažnai tikri talentai išsigąsta scenos – jie nejaukiai jaučiasi, bijo, nežino kaip bus įvertinti. Atrankų dalyviai kartais abejoja savo talentu, yra nedrąsūs. Tokius žmones gali atrasti tik talentų skautai – mūsų komandos žmonės. Jie gali prieiti, padrąsinti, pakviesti. Dėl to ir važiuojame į festivalius, kuriuose neretai susirenka tikrai talentingi žmonės“, – teigia M. Meškauskas.

Varniuose vyksiančio festivalio „Bliuzo naktys“ svečiai kviečiami neslėpti savo talentų ir drąsiai rinktis prie „Lietuvos talentų“ autobusiuko, kur galės pademonstruoti ką sugeba bei registruotis į Vilniuje rugsėjo mėnesį įvyksiančią atranką.

„Mūsų organizuojamos „Bliuzo naktys“, „Roko naktys“ bei „Galapagai“ – puiki terpė atsiskleisti jauniems, kūrybiškiems, ambicingiems žmonėms. Kas žino, gal vienas tokių po kelerių metų lips ant festivalio scenos ir pasirodys kartu su šalies garsenybėm“, – sako A. Barniškis-Blėka.

Projektas „Lietuvos talentai“ į eterį sugrįžta šį rudenį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.