Naujame seriale – televizijos užkulisiai ir intrigos

Rudenį per LRT televiziją pasirodysiantis naujas lietuviškas serialas „Meilė kaip mėnulis“ atskleis populiariausių TV projektų kūrėjų ir jų dalyvių asmeninius gyvenimus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 4, 2014, 1:49 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:52 AM

LRT televizija, daugybę kūrybinių industrijų aprėpianti kompanija „Videometra“ ir prodiuserių kompanija „Singing fish“ suvienijo pajėgas naujo, bendro projekto kūrybai. Jau šį rudenį LRT eteryje bus rodomas naujausias lietuviškas serialas „Meilė kaip mėnulis“.

„Šiuo metu vyksta intensyvūs „Meilė kaip mėnulis“ filmavimo darbai. Serialo dėmesio centre – televizija ir jos užkulisiai. Žiūrovai išvys įdomiausią televizijoje besisukančių žmonių gyvenimo pusę: kas vyksta tuomet, kai užgęsta šviesos, kai kameros išjungiamos, kai nebelieka vaidybos“, – intriguoja naujojo serialo prodiuseris, „Singing fish“ vadovas Povilas Skaisgirys.

Kaip toli gali eiti jauna, išvaizdi mergina, norinti žūtbūt išgarsėti? Ko manais už protekciją gali paprašyti įtakingas televizijos prodiuseris? Ar negailestingame televizijos pasaulyje, kuriame pastoviausias dalykas yra nepastovumas, egzistuoja kokios nors vertybės? Visus atsakymus TV žiūrovai ras naujausiame LRT seriale „Meilė kaip mėnulis“.  ėnulis „Abi kompanijos – ir „Videometra“, ir „Singing fish“ – televizijos virtuvę puikiai pažįsta, tad kurdami šį serialą remiamės savo pačių ir kolegų patirtimi. Turiu paminėti, jog scenarijus nėra rašytas pagal konkretų projektą ar asmenį, tačiau žiūrovai atpažins ne vieną plačiai nuskambėjusį atvejį televizijos projektų istorijoje“, – tvirtino P.Skaisgirys.

Seriale vaidinančių aktorių sudėtis netikėta. Vieną pagrindinių vaidmenų atliks žinomas režisierius, kino apdovanojimų „Sidabrinė gervė 2014“ nominantas Mykolas Vildžiūnas. Televizijos seriale M.Vildžiūnas vaidina pirmą kartą.

Seriale „Meilė kaip mėnulis“ žiūrovai išvys teatro, kino bei televizijos aktorių Aleksą Kazanavičių, jaunosios kartos aktorę Justę Zinkevičiūtę bei daugybę kitų.

Režisieriaus kėdėje – taip pat netikėta asmenybė. Naująjį LRT serialą režisuoja aktorius bei režisierius Kęstutis Jakštas.

K.Jakštas yra patyręs spektaklių, miuziklų bei renginių režisierius. „Meilė kaip mėnulis“ bus pirmasis jo diriguojamas TV serialas.

„Tai yra mano, kaip televizijos serialo režisieriaus, pirmieji žingsniai. Esu išsikėlęs daug uždavinių ir juos visus ketinu įgyvendinti“, – pasakoja miuziklų „Velnio nuotaka“, „Grafas Montekristas“ bei kitų režisierius K.Jakštas.

Serialo prodiuseris P.Skaisgirys tvirtina, jog žiūrovų laukia daug staigmenų: „Taip, šiame seriale bus daug „pirmųjų kartų“ – pirmą kartą iš teatro į televizijos serialų virtuvę pavyko prisikviesti K.Jakštą, pirmą kartą televizijos seriale vaidins režisierius bei aktorius M.Vildžiūnas. Esame patenkinti savo sukurtų projektų kokybe, tačiau visada ieškome naujų, įdomių sprendimų.“

Intrigos, apgaulė, santykiai iš išskaičiavimo ir – viską vainikuojanti meilė, galinti tiek išgelbėti, tiek nuvesti į pragaištį – visai tai ir dar daugiau, anot kūrybinės komandos, žiūrovai išvys naujajame seriale jau po kelių mėnesių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.