J. Radzevičių eteryje sekmadienį pakeitė režisierius A. Giržadas

Sekmadienio vakarą prie žaidimo „Teleloto“ vairo vietoj penktadienį į skaudžią nelaimę patekusio Jono Radzevičiaus stojo šios laidos režisierius Audrius Giržadas. Už kadro čia dirbantis televizijos prodiuseris geriausiai išmano laidos užkulisius ir puikiai pakeitė vedėją šalia Jurgos Ragutskaitės.

Sekmadienį populiarų žaidimą vedė A.Giržadas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Sekmadienį populiarų žaidimą vedė A.Giržadas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 6, 2014, 7:58 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:52 AM

Bendrovės „Olifėja“ vadovai ir darbuotojai yra sukrėsti ir nuliūdę dėl įvykio penktadienio rytą, kai J.Radzevičius tapo skaudžias pasekmes sukėlusio autoįvykio dalyviu. Jo vairuojamo automobilio nutrenktas pėstysis vėliau ligoninėje mirė.

Nelaimės aplinkybės iki galo nėra žinomos, todėl bendrovė nesiima daryti skubotų sprendimų – A.Giržadas populiarią loteriją ves tik vieną kartą. Kaip bus toliau, bus sprendžiama kitą savaitę, kai žaidimo rengėjus pasieks informacija dėl J.Radzevičiaus padėties.

„Kol įvykis tiriamas, nedarome skubotų išvadų, – dar penktadienį sakė bendrovės „Olifėja“ atstovė Asta Buitkutė. – Galime tik patvirtinti, kad sekmadienį žaidimas bus rodomas“.

Per septynerius metus vedėjo darbo „Teleloto”, Jonas nėra praleidęs nė vieno laidos filmavimo, darbą visuomet atlikdavo profesionaliai. “Olifėja“ visada turėjo žmogų, galintį jį pakeisti nenumatytais atvejais, bet iki šiol to niekada neprireikė.

Dėl tragiško įvykio bendrovė reiškia užuojautą žuvusiojo artimiesiems ir J.Radzevičiaus šeimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.